Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Νέος δίσκος των Nine Inch Nails (δωρεάν!) μέσα σε μόλις 2 μήνες

Μέσα σε μόλις 2 μήνες και μετά την αναταραχή, που προκάλεσε με τις δηλώσεις του ενάντια στην κίνηση των Radiohead να διαθέσουν το τελευταίο τους album μέσω της σελίδας τους σε όποιο κόστος επέλεγε ο κάθε φίλος τους, ο Trent Reznor ξαναχτυπάει με νέο δίσκο!!!

"The Slip" λέγεται η νέα δουλειά των Nine Inch Nails και αν στο προηγούμενο τους "Ghost I-IV" έδιναν τη δυνατότητα στους φίλους τους να το αγοράσουν σε διάφορες μορφές, με διαφορετικό κόστος βέβαια, αυτο το διαθέτουν δωρεάν!!!

Αν μπείτε λοιπόν στη σελίδα του συγκροτήματος και δώσετε μόνο το e-mail σας, θα σας σταλεί ένα download link, μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάσετε το "The Slip" σε ψηφισκή μορφή και ένα pdf αρχείο με το artwork του δίσκου, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες αυτού του post. Επιπλέον, μπορείτε να δώσετε άλλα 3 e-mails φίλων σας και να σταλεί σε αυτούς αντίστοιχα download links του album!

Όσον αφορά την ποιότητα του δίσκου, οι ΝΙΝ πρωτοτυπούν για άλλη μια φορά και σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το format του ανάμεσα στις παρακάτω επιλογές :

- High Quality MP3
- FLAC lossless - CD Quality
- M4A apple lossless - itunes
- High Definition wave 24/96

Δεν υπάρχουν σχόλια: