Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Ευσεβείς πόθοι...

Είναι σίγουρα οι 2 βασικοί μας ευσεβείς πόθοι... Πόσα και πόσα χρόνια ακούμε διάφορες φήμες για αυτούς και δυστυχώς ακόμη κι αν έρχονται σε γειτονικές μας χωρές, στην Ελλαδίτσα μας τίποτα...

Οι δεύτεροι ήρθαν μια φορά πριν 8 χρόνια περίπου και από τότε δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα, όσο κι αν κάθε χρόνο οι Εταιρείες οργάνωσης συναυλιών το προσπαθούν... Έτσι έγινε και φέτος, αλλά "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι, αργεί να ξημερώσει.." και εκεί που η συναυλία θεωρείτω κλεισμένη, τώρα μάλλον δε θα γίνει... Τον Ιούνιο και Ιούλιο θα περιοδεύσουν σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις... Τον Αύγουστο στη Βόρεια Αμερική και τον Οκτώβρη στην Ιαπωνία... Οι πρώτοι δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη καλοκαιρινή περιοδεία...

Γιατί να έρθουν άραγε στη χώρα μας και οι μεν και οι δε...?

Είμαστε μεγάλη χώρα και τους ενδιαφέρει να μεγαλώσουν τις πωλήσεις τους..? Οργανώνουμε με σωστό τρόπο τις συναυλίες, όπως το περσινό Eject Festival..? Όλα αυτά δεν ακούγονται στο χώρο των καλλιτεχνών πιστεύετε..? Τι γνώμη νομίζετε ότι έχουν για τη χώρα μας, όσον αφορά τη διοργάνωση συναυλιών ή festivals..?

Τη στιγμή που δεν είμαστε μέσα στις Εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών, είναι δύσκολο να έχουμε πλήρη άποψη για τα τεκταινόμενα στην Ελλαδίτσα μας... Όμως, δε σας κάνει εντύπωση, που τα τελευταία χρόνια έρχονται λιγότεροι καλλιτέχνες στη χώρα μας και αρκετές φορές οι ίδιοι και οι ίδιοι...? Τι σύνθεση είχε το Rockwave το 2000 και ποια είχε πέρσι..? Δε σας κάνει εντύπωση το ότι πουλάνε τόσο πολύ τα heavy metal groups..? Μήπως γιατί έχουν σίγουρο κοινό, άρα οι Εταιρείες θα έχουν σίγουρο κέρδος..?

Άλλη μια ψηφοφορία μας τελείωσε και η πρωτιά κερδήθηκε στο νήμα, με ένα ψήφο διαφορά... Τα στατιστικά της είναι τα εξής:

"Ποια ξένα συγκροτήματα/καλλιτέχνες θα θέλατε να δείτε το καλοκαίρι στην Ελλάδα…?"

1.Red Hot Chilly Peppers - 42%
2.Radiohead - 40%
3.Portishead - 22%
4.U2 - 17%
- Madonna - 17%
- System of a Down - 17%
6. Arcade Fire - 14%
7. R.E.M. - 11%
- Bjork - 11%
- Bruce Springsteen - 8%
- The Killers - 8%
- The Charlatans - 8%
12. Arctic Monkeys - 5%
- The Verve - 5%
- Les Savy Fav - 5%
- Foals - 5%
16. Bauhaus - 2%
- The Fray - 2%
- Snow Patrol - 2%

Δεν υπάρχουν σχόλια: