Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

That's life... The night falls for POP EYE... for Mix Grill


Αφού ήπιαμε τα καφεδάκια μας, δοκιμάσαμε το λαχταριστό τσουρέκι κάστανο και το κασετοφωνάκι είχε κλείσει, ολοκληρώνοντας της συνέντευξη - κουβέντα μας με τους POP EYE, τα παιδιά μας έβαλαν να ακούσουμε 4 νέα κομμάτια τους και μια διασκευή στο "Personal Jesus" των Depeche Mode, τα οποία ήταν ακόμη σε demo κατάσταση.

Οι εντυπώσεις και οι δικές μου και της dimi ήταν πολύ καλές για τις νέες μουσικές των POP EYE, οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους album μόλις 6 μήνες και κάτι. Κι όμως το συγκρότημα ψάχνεται και δημιουργεί νέα κομμάτια.

Μια από τις ερωτήσεις της συνέντευξης ήταν σχετικά με τα συναισθήματα, που βγάζουν τα κομμάτια τους και μάλιστα τα παιδιά μας είπαν ότι υπερισχύει η μελαγχολία σε αυτά. Πρέπει να σας πω λοιπόν ότι οι νέες μουσικές τους γεμίζουν από αισιοδοξία και είναι σίγουρα αρκετά χαρούμενες.

Ενώ λοιπόν τελείωνε η διασκευή στο "Personal Jesus", προτείναμε στους POP EYE να μας παίξουν ζωντανά στο μικρό τους studio ένα από τα νέα τους τραγούδια και πιο συγκεκριμένα το "The night falls". Αυτοί μας είπαν ότι ήταν κάτι που έκαναν πρώτη φορά. Σε μικρό χρονικό διάστημα στήνουν τα όργανα τους και μας παίζουν όχι μόνο το "The night falls" - στη demo μορφή του - αλλά και το "That's life"! Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο μας χτύπησε καμπανάκι, ανάψανε λαμπάκια κόκκινα, πράσινα, πορτοκαλί και αμέσως οι κάμερες βγήκαν από τις τσάντες μας...

Το αποτέλεσμα ; Μετά το σχετικό μοντάζ, μπορείτε να το δείτε παρακάτω :

POP EYE for Mix Grill
The Night falls - That's life

Δεν υπάρχουν σχόλια: