Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Grill In Da Mix 0904


Την τελευταία διετία σε ερωτήσεις μου για το είδος μουσικής που ακούει κάποιος παίρνω απαντήσεις του στυλ minimal techno, minimal electro, minimal σκέτο. Το νέο αυτό είδος, παρόλο που το παρακολούθησα από τα πρώτα στάδια της εμφάνισης του, ποτέ δεν μου έκανε «κλικ». Σε κάθε minimal συλλογή ξεχώριζα το πολύ 2, maximum 3 κομμάτια. Τελευταία άκουσα την συλλογή της γερμανικής Traum 10-100 (10 χρόνια παρουσίας – 100 releases) και από τα 11 tracks επέλεξα μόνο το Decade από τους Bukaddor και Fishbeck. Όμοια και από την συλλογή My Favorite Things της γιαπωνέζικης Mule, επέλεξα μόνο το Droidnosh από τους Foat και Boddy. Παρολαυτα όμως για την τελευταια εβδομαδα το playlist είναι πολύ minimal και μπορει να κατεβει σε mix από το link που βρίσκεται στα σχόλια του άρθρου αλλά και στο forum του mix grill.

Αναλυτικότερα :


01 Osborne feat Ed DMX - Our Definition of a Breakdown
02 Peter Grummich - Frozen World
03 Bukaddor and Fishbeck – Decade
04 Einzelkind - Maferefumeco
05 Osborne - Air Pistol
06 Juergen Paape - Take That
07 Foat and Boddy - Droidnosh
08 Pascal Feos and Marc Miroir - Rezolution and Spector - Mineral Drive (Jamie Stevens Remix) and Jorg Burger - Superpicture
09 Axel Bartsch - Rock 'n' roll
10 Thomas Schumacher - Sleepy hollow
11 Soliquid - Piknic Bugz (Original Mix and Gone Wild Mix)
12 Jondi and Spesh - Mysteries of the Giant Squid

Το ablum της εβδομάδας
O αμερικανός μουσικός Osborn παρουσιάζει τις ανησυχίες στο προσωπικό του album Osborne. Μέσα στα tracks συναντά κανείς ήχους από house, tribal, electro, minimal, breaks καθώς και φωνητικά από MCs. Εκτός των 01 και 05 του playlist σημειώνω και το Afrika με τα πολύ έντονα tribal στοιχεία. Rate (80/100)



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το playlist μπορει να κατεβει σε mix από το link http://rapidshare.com/files/190582035/0904.mp3