Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Τα καλούδια της ώρας - 0901


Επιστροφή και για τα "Καλούδια της ώρας", τα οποία έχουν πολλά ενδιαφέροντα να΄"ψήσουν" για εσάς. Καινούργια τραγούδια, που διατίθενται για downloading ή για ακρόαση, νέα videos από διάφορους μουσικούς και "φρέσκα" videoclips θα σερβίρονται κάθε Πέμπτη πρωί στον υπολογιστή σας από τη συχνότητα του mixgrill.gr. Φύγαμε λοιπόν :

(01) Ο αγαπημένος μας Moz επιστρέφει με το "Years of Refusal" στις 13/02 (Γερμανία) και 16/02 (UK), 17/02 (USA). Ακούστε το πολύ καλό πρώτο single του δίσκου "I'm throwing my arms around Paris" στην επίσημη σελίδα του Morrissey. Ακόμη δείτε σε αυτήν το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας του Moz ανά τον κόσμο από την 1η του Μάρτη μέχρι 1 Ιουλίου. Αν βρείτε πουθενά την Ελλάδα μας, να με φτύσετε... Δείτε και ακούστε όλα αυτά εδώ.

(02) Δείτε ένα πολύ ωραίο video στο οποίο οι Franz Ferdinand παίζουν στο studio τους το 1ο single Ulysses από το νέο τους δίσκο "Tonight: Franz Ferdinand" (κυκλοφορεί στις 26/01). Επιπλέον, διαβάστε την κριτική του "Fly" στο νέο τους album. Δείτε το video εδώ και διαβάστε την κριτική εδώ.

(03) Το Αμερικάνικο περιοδικό "Rolling Stone" μίλησε με τους U2 για το νέο τους album "No line on the Horizon" και παρουσιάζει σε άρθρο του 10 από τα κομμάτια του δίσκου. Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ.

(04) Μπείτε στο επίσημο site του Bruce Springsteen και διαβάστε την επιστολή που υπογράφει ο ίδιος, σχετικά με το νέο του δίσκο. Σε αυτήν μεταξύ άλλων, γράφει ότι μετά την ηχογράφηση του "Magic" το 2007, έγραψε ένα επιπλέον κομμάτι ("What love can do"), το οποίο άρεσε πάρα πολύ και στον ίδιο και στον παραγωγό του Brendan O' Brien. Έτσι, ο τελευταίος του είπε : "Ας φτιάξουμε άλλο ένα album". Ο Springsteen δίστασε, γιατί συνήθως δε γράφει τον επόμενο δίσκο τόσο γρήγορα. "But that night I went back to my hotel in Atlanta and over the next week, I wrote several songs ("This Life," "My Lucky Day," "Life Itself," along with "Good Eye" and "Tomorrow Never Knows") that formed the beginnings of our new album." Διαβάστε όλη την επιστολή εδώ και μπείτε στη MySpace σελίδα του για να ακούσετε πέρα από τα πολύ καλά "My Lucky Day" & "Working on a dream", άλλο ένα τραγούδι του νέου του δίσκου "Life Itself", καθώς και το κομμάτι που έγραψε ο Springsteen για την ταινία Wrestler, στην οποία παίζει ο Μικι Ρούρκ.

(05) Δείτε το video που κέρδισε το διαγωνισμό των Coldplay για το video στην ακουστική εκτέλεση του "Lost". Ο νικητής είναι ο Paul O' Brien και το video είναι μια ιστορία με ήρωες διάφορα animations. Δεν είναι άσχημο και να σας πω την αλήθεια μου θύμισε λίγο Φρουτοπία, έτσι όπως κινούνται οι ήρωες... Δείτε το εδώ.

(06) Ακούστε την εξαιρετική ζωντανή εκτέλεση του "Consoler of the Lonely" από τους Raconteurs στο Bonaroo 2008, όπως διατίθεται από τη σελίδα του Festival. Άλλα 3 κομμάτια (’Old Enough’, ‘Blue Veins’ και‘Top Yourself’) θα είναι διαθέσιμα από αυτή την Κυριακή 11/01 αλλά μόνο στα μέλη του Bonaroo. Άκουσε το "Consoler of the lonely" εδώ.

(07) Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι "Crack a bottle" από τον επερχόμενο δίσκο του Eminem "Relapse", το οποίο βρίσκεται στο Aceshowbiz :

2 σχόλια:

Στέλλα είπε...

Μου αρέσει πάρα πάρα πολύ το I throw my arms around Paris και από μια ματιά στις ημερομηνίες πρέπει να πω ότι έχω μια σισιοδοξία γιατί δεν περιλαμβάνεται καθόλου Νότια Ευρώπη ακόμα. Ούτε Ιταλία, ούτε Ισπανία ούτε τίποτα, οπότε μπορεί να τα ανακοινώσει όλα μαζί.
Εγώ τον περιμένω πάντως...

LEONIDAS FROM CARAVEL είπε...

Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα μας ξαναέρθει.

Με μια πρώτη ακρόαση, το album είναι πολύ καλό!

Περισσότερα σε λίγες μέρες...