Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

ψυλλο-λόγια χελόου εβριμπόντι


Το 2008 έφυγε και μαζί του ελπίζω να πήρε όλα τα κακά(εκτός από αυτό που παίζει στη Milan) και ήρθε το 2009 που περιμένω να φέρει υγεία και χαρές σε όλο τον κόσμο. Επίσης περιμένω να φέρει ευρωπαϊκή διάκριση στον έφηβο, πρωτάθλημα στο τριφύλλι, τίγρη πρόεδρο στο δικέφαλο της Αθήνας, έξοδο στο τσου-λου στο δικέφαλο του βορρά, κύπελλο στην Ξάνθη, σωτηρία στο φίδι, πλατινένιο δίσκο στον Ηρακλή, φιλάθλους στο Θρασύβουλα κι ένα ελαφάκι για τους υπόλοιπους όχι γιατί το θέλω εγώ αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μου

Τέλειωσαν οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και βάζουμε πλώρη για το τριώδιο με βάρκα τα αθλητικά γεγονότα. Βέβαια ορισμένοι παραμένουν καρνάβαλοι ανεξαρτήτου εποχής. Τρανό παράδειγμα οι φίλοι των Σερρών και του γηραιού που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, προσπαθώντας να καθαρίσουν το χιονισμένο γήπεδο με τις διαφημιστικές πινακίδες!! Τέτοια προθυμία? Είκοσι από δαύτους αν αναλάμβαναν τους χιονισμένους δρόμους της χώρας δε θα είχαμε ούτε ένα περιστατικό εγκλωβισμού.

Πρώτη αγωνιστική για φέτος και ο δικέφαλος του βορρά συνεχίζει σα να μην πέρασε ούτε…χρόνος από πάνω του. Δυο κουφετάκια έριξαν όσα και τα σαράντα παλικάρια στο θεό του πολέμου. Ο έφηβος πέρασε κι από την Τριπολιτσά. Οι Πανρακικαίοι μας έχουν κάνει να παραμιλάμε γιατί ξέρουν και πεντοζάλη ενώ οι υπόλοιποι δε σκόραραν γιατί τους πέσανε βαριά τα μελομακάρονα.

Με τούτα και με τα άλλα όμως στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε άλλη μια εκπληκτική ποδοσφαιρική παράσταση. Εμπνευστές οι Ducan Bajevic και Ten Kate, θύμα το καλό ποδόσφαιρο, πρωταγωνιστές τα κοράκια, όχι του παιχνιδιού αλλά των τηλεοράσεων και κομπάρσοι οι ποδοσφαιριστές. Ήμαρτον με τους καθηγητές διαιτησίας. Όχι άλλα σχόλια και αναλύσεις. Έχετε ρίξει σε δεύτερη μοίρα την πεμπτουσία του αθλήματος!Και επιτέλους αυτή η «αθλητική Κυριακή» ας μετονομαστεί σε «στοπ καρέ»…Να πω κι ένα δυσάρεστο, η δεύτερη γενιά Γερμανάκου κρέμασε τη σφυρίχτρα και το πλήγμα ήταν βαρύ...άντε και στο Βαρουχαίικο!!!

Υ.Γ. δυναμώστε κι απολαύστε το παρακάτω video, αυτό είναι το ποδόσφαιρο κύριοι…


TOP 50 GOALS

3 σχόλια:

gbal είπε...

Ψύλλε, είσαι αλλού... :)

Το ελαφάκι να έχει μεγάλα κέρατα???

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχα πολυ καλο Ψυλλουλη...Τι να λεμε τωρα τα παντα ολα!!!!

ψύλλος είπε...

Θενκ γιου,θενκ γιου...και περί ορέξεως του καθενός κολοκυθόπιτα!