Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Τα καλούδια της ώρας


Ψάχνετε να κατεβάσετε νέα τραγούδια, ή ζωντανές εκτελέσεις αγαπημένων σας κομματιών ή νέα remixes από γνωστά τραγούδια ή μήπως νέα videos ; Ψάχνετε να ακούσετε νέους αξιόλογους δίσκους ; Γενικότερα ψάχνεστε περι μουσικής ;;;

Ο ψήστης του mixgrill-άδικου - για την ώρα - σας προτείνει :

1. Δες το 30-λεπτο περίπου video των Portishead με τίτλο "Portishead in Portishead", το οποίο δημιουργήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, στο παλιό σχολείο του Geoff Barrow, στο οποίο μπορείς να δείς και να ακούσετε το συγκρότημα να παίζει 7 τραγούδια από το πρόσφατο album τους "Third". Πολύ καλές εκτελέσεις πραγματικά!!! Το video προστέθηκε στο Youtube από τους ίδιους τους Portishead την περασμένη Παρασκευή 1 Αυγούστου. Αξίζει να το δείς!!! - κάνε click εδώ.

2. Κατέβασε το νέο τραγούδι των "Streets" - "The Escapist" εντελώς δωρεάν από το site του συγκροτήματος
- κάνε click εδώ! Ο νέος τους δίσκος τους λέγεται "Everything is Borrowed", περιέχει 11 τραγούδια και κυκλοφορεί στις 15 του Σεπτέμβρη.

3. Μπες στη Mailing List των Faithless, δίνοντας απλά το e-mail σου και θα λάβεις δωρεάν ένα πολύ καλό remix του "A kind of peace" από τον τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος "To all new arrivals" (2006) με τα καταπληκτικά φωνητικά της Cat Power - κάνε click εδώ.

4. Δες το πολύ καλό video του "Τι λείπει" από συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στις 28 του περασμένου Απρίλη στη Σαραγόσα της Ισπανίας, σε ένα καταπληκτικό Θέατρο - κάνε click εδώ.

5. Μπες στη mailing list της Adele δίνοντας μόνο το e-mail σου και θα λάβεις στο e-mail που θα σου σταλεί ένα link, για να κατεβάσεις δωρεάν μια πολύ καλή ζωντανή εκτέλεση του "Hometown Glory" από το ντεμπούτο αυτής της χαρισματικής νέας τραγουδίστριας - κάνε click εδώ και πήγαινε στο Subscribe.

6. Άκουσε όλο το νέο ομώνυμο δίσκο του Conor Oberst, του χαρισματικού Αμερικάνου μουσικού, ο οποίος κρύβεται πίσω από τους Bright Eyes. Το album κυκλοφορεί σήμερα - κάνε click εδώ.

7. Κατέβασε δωρεάν ένα νέο τραγούδι των Coldplay με τίτλο "Death will never conquer" μικρής διάρκειας (1:15) από τη σελίδα τους - κάνε click εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: