Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Τα καλούδια της ώρας


Μετά από σερφάρισμα αρκετών ωρών στα επίσημα sites διάφορων εγχώριων και μη καλλιτεχνών, διαλέξαμε διάφορα "καλούδια" να σας προτείνουμε.

Τα κάρβουνα είναι ήδη στη φωτιά και ο ψήστης του "mix grill" σας προτείνει :

1. Χθες, οι Franz Ferdinand παρουσίασαν στη σελίδα τους το νέο τους τραγούδι "Lucid Dreams" από τον επερχόμενο 3ο δίσκο τους, ο οποίος αναμένεται στις αρχές της νέας χρονιάς.Το κομμάτι είναι αρκετά καλό και θα έλεγα ότι παραμένει στο ύφος των 2 προηγούμενων δίσκων με επιρροές από τα 70s και αρκετά καλό ρεφρέν. Μάλιστα, καθώς ακούτε το τραγούδι, ακούγεται ο κλασσικός ήχος που αφήνει το βινύλιο, το οποίο βλέπετε στο αντίστοιχο video. Για να το ακούσετε όλο το τραγούδι στη σελίδα τους, θα πρέπει να δώσετε το e-mail και τη χώρα σας - Άκουσε το παρακάτω :


2. Μπορείς να φανταστείς να ακούς το καταπληκτικό "Hallelujah" του Leonard Cohen με τα αιθέρια φωνητικά της δικιάς μας Monika ; Έχεις ξετρελαθεί με το ντεμπούτο album της "Avatar" και θα ήθελες να ακούσεις κι άλλο τραγούδι, στο οποίο να αφήνεται η φοβερή φωνή της ("We could break up" - βρίσκεται στο CD-single του "Over the hill") - Άκουσε τα και τα 2 από τη σελίδα της Monika στο MySpace.

3. Μπες στη Mailing List και κατέβασε δωρεάν από το επίσημο site της Sharleen Spiteri (πρώην τραγουδίστρια των Texas) το νέο τραγούδι της "That was a lie", το οποίο γράφεται στο site ότι ανήκει στο πολύ καλό ντεμπούτο album της, ενώ στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Ίσως να πρόκειται για μελλοντική κυκλοφορία της Sharleen - Κατέβασε το εδώ.

4. Ένα νέο περίεργο Video πέρασε ο Thom Yorke των Radiohead σήμερα το πρωί στο επίσημο site του συγκροτήματος, το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω. Επιπλέον, κατεβάστε το video του συγκροτήματος για το πολύ καλό "House of Cards" από το περσινό "In Rainbows". Το video περιέχει τη φιγούρα του Thom Yorke κι όχι μόνο, παραλλαγμένη με τη χρήση σύχρονων προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας - Κατέβασε το σε υψηλή ποιότητα εδώ.




5. Γίνετε μέλη του site των Red Hot Chilly Peppers και στείλτε e-mail στο
lookoutkitte@redhotchilipeppeps.com με θέμα : "I want to win a t-shirt" μέχρι τις 15 Αυγούστου και μπέιτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 6 Red Hot Chilly Peppers T-Shirts.

6. Κατέβασε τη ζωντανή εκτέλεση του "Irish blood, English heart" του Morrissey στο Pearl Theatre - Κατέβασε τη εδώ.

7. Αφήσαμε για τέλος ένα παιχνιδάκι, που προσφέρουν οι Locomondo στο site τους. Ότι πρέπει για τις χαλαρές ημέρες που διανύουμε... - Παίξε το εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: