Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

Night Shift - Transistor, Sleepin Pillow, GAD στο Gagarin - 05/02


Για το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου σας έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Η Shift Records και η Sound of Everything παρουσιάζουν στο Gagarin 3 καινούργια και πολλά υποσχόμενα συγκροτήματα της με είσοδο μόνο 12 Ευρώ!

Κατ' αρχάς, οι "Night Shift" βραδιές είναι μία σειρά συναυλιών και events όπου το κοινό μπορεί να διαλέγει τρία συγκροτήματα, καλλιτέχνες ή DJs από το κατάλογο των καλλιτεχνών της Shift Records και της Sound of Everything για να εμφανιστούν ζωντανά σε Club/bar/συναυλιακό χώρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα το κοινό θα μπορεί να διαλέγει μέσα από την ιστοσελίδα των δύο εταιρειών στο myspace (Shift Records , The Sound of Everything) αλλά και από το avopolis.gr τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στη συναυλία και τον συναυλιακό χώρο που θα εμφανίζονται.

Την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν στις 21:30 θα δούμε στη σκηνή τους Transistor να παίζουν κομμάτια από το εξαιρετικό ντεμπούτο album τους "Things you miss when you blink", αλλά και κάποιες διασκευές, όπως έχουμε μάθει από διασταυρωμένες και έγκυρες (πάντα!!!) πηγές... Οι Transistor θα είναι στη σκηνή για μια ώρα, όπως και τα υπόλοιπα συγκροτήματα. Στη συνέχεια, θα ακούσουμε τους ξεχωριστούς Sleepin Pillow από τη Θεσσαλονίκη και τις ιδιαίτερες μουσικές από το ντεμπούτο τους "Apples on an orange tree" και η βραδιά θα κλείσει με τους ηλεκτρονικούς GAD και κομμάτια τους από το "System may fall" του 2007.

Περισσότερα και για τα 3 συγκροτήματα δείτε εδώ :
GAD - The End of the Road

Sleepin Pillow - Amplifier in my Heart

Transistor - Follow me by mixgrill.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: