Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Διάλεξε τα Καλύτερα της χρονιάς και κέρδισε mix grill CD


Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του 2008 και είναι βέβαια η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε μια μουσική ανακεφαλαίωση της χρονιάς, να επιλέξουμε τα καλύτερα albums, singles και συναυλίες της χρονιάς. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα διαβάσετε διάφορες προσωπικές λίστες συντακτών του "mix grill" και κάποιες συνολικές που θα δημιουργηθούν από τις απόψεις όλων των συντακτών ξεχωριστά, σχετικά με τα albums (Ελληνικής και ξένης παραγωγής), singles και συναυλίες του 2008.

Μια από τις καλύτερες όμως Λίστες με τα "Best of 2008" θα είναι η δικιά σας Λίστα! Έτσι, από σημέρα μέχρι την Κυριακή 28/12 στις 18:00 μπορείτε να μας στείλετε στο mixgrill@gmail.com τουλάχιστον 3 albums (Ελληνικής ή ξένης παραγωγής), τα οποία ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά για εσάς.

Το "mix grill" προσφέρει στους αναγνώστες του 100 CDs mixed by dachill με 25 καινούργια και παλιά χαρούμενα κομμάτια! Ότι πρέπει για την ατμόσφαιρα των γιορτών...

Την Κυριακή 28/12 στις 18:00 θα γίνει η κλήρωση των 100 νικητών, οι οποίοι θα ενημερωθούν με e-mail. Από την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσει η αποστολή των CDs στους νικητές, για αυτό μην ξεχάσετε να μας επισυνάψετε τη διεύθυνση σας στο e-mail.

Στείλε μας λοιπόν στο mixgrill@gmail.com 3 τουλάχιστον albums από αυτά που αγάπησες μέσα στη χρονιά, μην ξεχάσεις να μας γράψεις τη διεύθυνση σου και αυτόματα μπαίνεις στην κλήρωση για 100 mix grill CDs.



Δεν υπάρχουν σχόλια: