Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

Comixgrill : Θέκλα


Καλημέρα σε όλους. Σήμερα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε μια σταρ. Γνωρίζω ότι οι σταρ είναι πολύ απασχολημένοι/ες αλλά η συγκεκριμένη, απ' όσο γνωρίζω έχει προς το παρόν αποσυρθεί. Θα μας τα πει η ίδια. Μιλάμε βεβαίως για τη κυρία Θέκλα. Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη διότι στο τέλος της προηγούμενης συνέντευξης όταν ανέφερα ότι ο επόμενος χάρτινος ήρωας διευθύνει τσίρκο ήθελα να πω Θίασο Ποικιλιών.

Θ: Πολύ σωστή διόρθωση. Το τσίρκο αφ' ενός είναι μπανάλ, αφετέρου δεν μας αντιπροσωπεύει.

MG: Καλώς ήρθατε. Σας ευχαριστούμε πολύ που δώσατε λίγο από το πολύτιμο χρόνο σας στο mixgrill. Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι ξεκουράζεστε.
Θ: Ευχαριστώ πολύ. Αν και, ξέρετε, ένας καλλιτέχνης δε ξεκουράζεται ποτέ. Είναι πάντα στις επάλξεις. Σκέφτεται πάντα το επόμενο καλλιτεχνικό βήμα.

MG: Πολύ σωστά. Θα θέλαμε να μας μιλήσετε λίγο για το εαυτό σας. Πως ξεκινήσατε την καριέρα σας; Ήταν δύσκολο για μια γυναίκα να έχει τόσες ευθύνες; Δηλαδή, πληροφορίες για να σας γνωρίσει ο κόσμος.
Θ: Τι θέλετε να πείτε; (άγρια) Υπάρχει κάποιος που δεν με γνωρίζει;

MG: (Γκλουπ) Ε...χμ...εννοώ ότι ίσως υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων που δε γνωρίζει την πραγματική Θέκλα.
Θ: Α, αν είναι έτσι καλά. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα. Διότι πρέπει να ξέρετε ότι η καρδιά μου είναι κατά βάθος ευαίσθητη. Πέρα από το δυναμισμό που με διακρίνει, είμαι μια ρομαντική παιδούλα που ψάχνει το παλικάρι της.

MG: Δεν αμφιβάλω καθόλου (ιδρώτας).
Θ: Λοιπόν συνεχίζω. Η καριέρα μου ξεκίνησε από τον Αρκά. Επιτέλους αποφάσισε να ασχοληθεί με το SHOW BUSINESS. Και εννοείται ότι δε θα μπορούσε να επιλέξει παρά μόνο την καλύτερη του χώρου. Δεν ήταν εύκολο να κουμαντάρεις την πλέμπα αγάπη μου! Αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Με βοήθησε η καλλιέργειά μου, η μόρφωση μου και το ταπεραμέντο μου.

MG: Πιστεύετε ότι η εμφάνισή σας έπαιξε ρόλο στην επιτυχία αυτή;
Θ: Δεν εννοείτε το μουστάκι μου φαντάζομαι.

MG: Και αυτό. Άλλωστε είναι βασικό μέρος του θεάματος. Η παράσταση λέγεται "Το κορίτσι με τα γένια"
Θ: Αυτές είναι κακοήθειες! (έξαλλη). Όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Το φροντίζω βέβαια για καλλιτεχνικούς λόγους αλλά όποτε θέλετε το ξυρίζω για να σας αποδείξω το αντίθετο. Αλλά τι περιμένεις από άξεστους επαρχιώτες!

MG: (Γκλουπ) Δεν ήθελα να σας προσβάλλω. Απλά ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια.
Θ: Τέλος πάντων. Η εμφάνισή μου σίγουρα έπαιξε ρόλο. Δε βλέπεις τις όμορφες ξανθές μπούκλες μου που έχω; Γι' αυτό και φροντίζω πάντα να πλαισιώνομαι από χώρους πολυτελείς που να τις τονίζει, χωρίς να υποβαθμίζει όμως την σκηνική μου παρουσία και την δυναμική μου προσωπικότητα.

MG: Λογικό. Μιλήστε λίγο για τους συνεργάτες σας.
Θ: Ναι, σιγά μην τους πω και συνεργάτες μου! Ένα τσούρμο από τσαρλατάνοι είναι, και το παίζουν και καλλιτέχνες. Αλλά τι να κάνω; Χρειάζομαι βοηθούς στο έργο μου. Το κοινό εμένα ραίνει με λουλούδια και μόνο εμένα*. Τέλος πάντων. Ο Ασώματος. Τι να πώ! Ασώματος. Είναι αυτός που με ενημερώνει για το τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου** αλλά με εκνευρίζει γιατί δεν με χειροκροτεί ποτέ (?). Ο Κυριάκος είναι Γόης άγριων ερπετών και συγκεκριμένα της Ρίτας που είναι μέλος του θιάσου. Δεν είναι ιδιαίτερα γόης κατά τ' άλλα, αλλά τον χρησιμοποιώ σε σεξουαλικό επίπεδο. Πως αλλιώς θα χαλιναγωγήσω τα πάθη μου? Είμαι γυναίκα με πάθη εγώ! Ο Γαβρίλης. Τώρα μάλιστα! Με εκνευρίζει απίστευτα γιατί είναι ηλίθιος! Έχει προσπαθήσει επανειλημμένως να το παίξει θαυματοποιός και το μόνο που καταφέρνει είναι να αυτοτραυματίζεται. Λίγο πριν διακόψω προσέλαβα και δύο σιαμαίους, τους αδελφούς Χατζηπατάτα. Τι όνομα κι αυτό! Μεταξύ μας το έχω κάνει με τον κοντό....

MG: Εεεε...χμ... Μιλήστε μου λίγο για το Χλέμπουρα. Πιστεύετε ότι σας ανταγωνίζεται;
Θ: Χα χα χα! (δυνατά γέλια). Για τον αρκουδιάρη μιλάμε; Αν είναι δυνατόν! Κουβαλάει την αρκούδα του το Βαγγέλη από εδώ και από εκεί με το ντέφι και θεωρεί ότι κάνει και υψηλή τέχνη. Σιγά μη με ανταγωνίζεται ο Χλέμπουρας! Να πάει να μαγειρέψει κανένα κουμπί να φάει γιατί ο κόσμος μόνο κουμπιά του πετάει!

MG: Ας ηρεμήσουμε λίγο. Τι μουσική ακούτε;
Θ: Η μουσική είναι μέρος της δουλειάς μου. Ακούω τα πάντα που θα μπορούσαν να με οδηγήσουν στο να κουνήσω το λάγνο και φιλήδονο κορμί μου, εκτός αν έχει... ντέφι.

MG: Μια τελευταία ερώτηση. Γιατί αποσυρθήκατε τόσο νωρίς; Μόνο 3 αλμπουμάκια;
Θ: Σημασία έχει η διάρκεια της τέχνης. Και η τέχνη είναι μακρά.

MG: Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν μαζί μας.
Θ: Δεν κάνει τίποτα. Είμαι σίγουρη ότι μετά από αυτή τη συνέντευξη οι αναγνώστες σας θα εκτιμήσουν περισσότερο την τέχνη. Και να φανταστείτε ότι ξέχασα να σας φέρω και κάτι γυμνές φωτογραφίες μου!
MG: .........

Όπως καταλάβατε η συγκεκριμένη κυρία με άφησε άφωνη. Γι' αυτό το λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ ποιός/ά θα είναι ο επόμενος χάρτινος ήρωας. Θα είναι έκπληξη.

* Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι γλάστρες....
** Χαφιέ τον λένε

Δεν υπάρχουν σχόλια: