Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008

[RE!invent] The Lobby


01. Bonobo - The Sicilian
02. Mo'Horizons - Como E O Ar (Easy Roads Remix)
03. Ismail Miraux - Theme From Axel F
04. Mylo - Sunworshipper
05. Doctor Rockit - Cafe de Flore
06. Black Mighty Orchestra - Ocean Beach
07. George Benson - California Dreamin'
08. Akmusique - Cafe Noir
09. Plantlife - When She Smiles She Lights The Sky
10. Kinobe - Slip Into Something More Comfortable
11. Dousk - Anagram
12. Jay-Jay Johanson - Even In The Darkest Hour
13. Smoke City - Underwater Love
14. General Electrics - Tu M'intrigues
15. John Frusciante - Murderers
16. Dreamers Inc - The Godfather Suite
17. Quantic - Cuidad del Swing

Αποφασίσατε να καλέσετε τους φίλους σας για ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στο νέο σας σπίτι σας. Μέρες τώρα οργανωνεστε. Θέλετε όλα να είναι τέλεια ώστε οι καλεσμένοι σας να γνωριστούν μεταξύ τους σε ένα όμορφο, χαλαρό και οικείο περιβάλλον. Αυτή η βραδιά θέλετε να τους μείνει αξέχαστη! Με οικοδεσπότη εσάς βέβαια. Η todo λίστα στερεωμένη στο ψυγείο με μαγνητάκι, πάντα ετοιμοπόλεμη να δεχθεί νέες ιδέες που σας έρχονται στο μυαλό. Σιγά σιγά φτάνουμε στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς και οι προετοιμασίες έχουν προχωρήσει. Έχετε στολίσει το σπίτι με γκλαμουράτο ύφος που απαιτούν οι ημέρες. Τα διάφορα εδέσματα είναι έτοιμα προς βρώση και το μπαρ έτοιμο να δεχθεί επίθεση από τους "party animals" φίλους σας. Τα λευκά κρασιά μαζί με τεκίλες και βότκες είναι στο ψυγείο ώστε να σερβιριστούν στη κατάλληλη θερμοκρασία ενώ για τους πιο ρετρό τα κόκκινα κρασιά, το ουίσκι και το κονιάκ είναι σε εμφανές σημείο στην τραπεζαρία. Φυσικά έχετε προνοήσει και για τον πάγο ο οποίος βρίσκεται σε αυθονία στην κατάψυξη.

Το ημερολόγιο δείχνει Τετάρτη 31/12/2008. Τα έχετε σκεφτεί όλα. Το πάρτυ θα είναι τέλειο. Το ρολόι πάνω από τον μεγάλο καναπέ στο σαλόνι δείχνει 20.00. Δε περιμένετε κανένα πριν τις 22.30 οπότε ένα μπανάκι να χαλαρώσετε είναι ότι πρέπει. Γεμίζετε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και βουτάτε μέσα. Εκείνη τη στιγμή, καταστροφή! Μέσα στο χαμό της προετοιμασίας έχετε ξεχάσει να οργανώσετε αυτό που θα απότελέσει τη ψυχή του party! Τη μουσική!

Μη στενοχωριέστε! Μην αγχώνεστε! Τίποτα δε πρόκειται να χαλάσει τις τελευταίες στιγμές του 2008! Το Mixgrill.gr έχει φροντίσει για εσάς. Βάλτε αυτή τη λίστα να παίζει. Όταν τελειώσει οι φίλοι σας που ήδη θα έχουν μπει στο mood της βραδιάς θα είναι έτοιμη για την αντίστροφη μέτρηση. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1! Καλή χρονιά! Χρόνια πολλά!

Τώρα μπορείτε να βάλετε να ακούσετε ότι θέλετε... Το Mixgrill.gr σας εύχετε ευτυχισμένο το 2009!


Δεν υπάρχουν σχόλια: