Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

[RE!invent] Rain






01. Simone White - Beep Beep Song
02. Snoop Dogg & The Doors - Riders On The Storm
03. The Beta Band - Dry The Rain
04. Moby - It’s Raining Again
05. Adele - Right As Rain
06. Joseph Arthur - In The Sun
07. Giant Sand - Shiver
08. Ryan Adams - La Cienega Just Smiled
09. Minnie Ripperton - Les Fleurs
10. Eurythmics - Here Comes The Rain Again
11. Garbage - Only Happy When It Rains
12. Dave Matthews Band - The Space Between
13. Creedence Clearwater Revival - Have You Ever Seen The Rain
14. Jay-Jay Johanson - Even In The Darkest Hour
15. Jose Gonzales - Heartbeats
16. Zero 7 - In The Waiting Line
17. Michael Jackson - Human Nature
18. Phil Collins - I Wish It Would Rain Down
19. Travis - Flowers In The Window

Μόλις ξύπνησες, έχεις ανοίξει το ένα σου μάτι και πριν ακόμα σηκωθείς από το κρεβάτι σου κοιτάς έξω από το παράθυρο. Βρέχει. Κάνεις ακόμα μία σβούρα μέσα στις πυτζάμες σου και απολαμβάνεις τη ζεστασιά που σου προσφέρει το πάπλωμά σου. “Είναι ανάγκη να σηκωθώ;”, σκέφτεσαι. Πρέπει όμως. Φοράς τις παντόφλες σου καθιστός στην άκρη του κρεβατιού. Σηκώνεσαι και μεταφέρεις το σώμα σου στην κουζίνα. Στην πορεία σκοντάφτεις στο χαλί του χωλ και βρίσκεις στην πόρτα. Ετοιμάζεις την καφετιέρα και σέρνεις τα πόδια σου ως το μπάνιο. [...15 λεπτά...]. Όταν βγεις από το μπάνιο νιώθεις καλύτερα. Το νερό που έχεις ρίξει στο πρόσωπό σου σε έχουν βοηθήσει κάπως. Η κουζίνα μυρίζει από το άρωμα του καφέ. Χύνεις το καφέ υγρό στη τεράστια κούπα με τον Γκούφη που σου πήραν δώρο οι φίλοι σου για τη γιορτή σου. Στέκεσαι μπροστά στην μπαλκονόπορτα κρατώντας τον καφέ στα χέρια σου για να ζεσταθείς. Χαζεύεις κάτω από το μπαλκόνι σου τον κόσμο να περνά με τις ομπρέλες ανοιχτές και στο βάθος ακούς τις κόρνες των αυτοκινήτων. Κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή και αναρωτιέσαι τη μουσική να βάλεις να ακούσεις μία τέτοια βροχερή μέρα. Πριν ανοίξεις τον φάκελο “My Music” ανοίγεις τον browser και στο address bar πληκτρολογείς www.mixgrill.gr ώστε να πάρεις καμιά ιδέα κοιτώντας τα δρώμενα της μουσικής. Είναι η αγαπημένη σου σελίδα! Βλέπεις ένα νέο post με τίτλο [RE!nvent] Rain. Πάνω πάνω σε παραπέμπει να κάνεις κλικ. Κάνεις κλικ και μετά από λίγο ακούς τη φωνή της Simone White. “Beep beep beep beep go the horns of the cars in street...”. Ξεκινάς και διαβάζεις το post. “ Μόλις ξύπνησες, έχεις...”. Απολαμβάνεις το ένα τραγούδι μετά το άλλο παράλληλα με τη βροχή. Γι’αυτό σου αρέσει τόσο το mixgrill!



Όπως βλέπεται στη φωτογραφία ο καιρός θα είναι κάπως υγρός. Το compilation Rain το ετοίμασα ώστε να αποτελέσει το soundtrack σας για τις βροχερές μέρες που έρχονται. Καλή ακρόαση!



9 σχόλια:

gbal είπε...

Ανέστη, super το πρώτο [Re!nvent]!!! Πολύ καλή δουλειά με μπόλικο μεράκι! Είναι αυτό που μας έχεις ξαναπεί ότι όλα αυτά τα τραγούδια δε θα μπορούσαν να είναι όλα μαζί σε μια Λίστα, γιατί είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους.

Καλή αρχή λοιπόν!

mafalda είπε...

ΖΟΥΠΕΡ! εξω εχει ήλιο κι εγω εύχομαι να έβρεχε.....(και να είμαι με καφε-πυτζαμούλες-παντόφλες στο σπιτάκι μου)

Dimi είπε...

highfidelityshow συγχαρητήρια!
πολύ ωραίες ατμοσφαιρικές επιλογές!
Σ'ευχαριστούμε!! Καλή συνέχεια!

MikeMous είπε...

Μπράβο Ανέστη, εξαιρετικές επιλογές κομματιών. Καλή αρχή λοιπόν!

Eugenia είπε...

Φιλαράκο, με κούφανες. Είσαι σωστός και πρέπει να συμφωνήσω-αν και δεν το συνηθίζω- με mafalda. Τελειώνοντας λαίμαργα το postάκι σου ήθελα να είναι Σάββατο, να είμαι σπίτι, έξω να βρέχει...Αλλά το σωστότερο που έκανες είναι ότι δε με άφησες να κουραστώ διαβάζοντας τι ήθελε να πει ο μαέστρος. Μου έδωσες όσο χρειαζόταν για να ακούσω με λαχτάρα τη λίστα σου. "Συγχαρητήρια" σας εύχομαι!

gbal είπε...

Δε σε χάλασε όμως λαίμαργο κορίτσι που είναι Τρίτη κι έξω (στο Μαρούσι) έχει λιακάδα...

highfidelityshow είπε...

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια διότι ομολογουμένως είχα μία αγωνία/ανυπομονησία χθες για το πως θα σας φανεί. Χαίρομαι που σας άρεσε, αν και πρέπει να διορθωσω κάποια πραγματάκια. Είναι ήδη στα σκαριά το επόμενο [RE!nvent]! Stay tuned.

Στέλλα είπε...

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Πάρα πολύ καλό, μου έφτιαξε το κέφι!!
Καλή συνέχεια Ανέστη!

LEONIDAS FROM CARAVEL είπε...

Ανέστη επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, πιστεύω ότι και τα μελλοντικά σου άρθρα θα είναι εξίσου πολύ καλά με το συγκεκριμένο!