Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Τα καλούδια της ώρας - 0842


(1) Ακούστε εδώ τη funky μουσική του Έλληνα παραγωγού "Blend aka Mishkin", ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο δίσκο της Ελληνίδας Sugahspank "The incredible, the invisible". Απίστευτη soul φωνή!!!

(2) Ακούστε εδώ το νέο τραγούδι του Eminem "I 'm having a relapse", από το νέο album του "Relapse", το οποίο και περιμένουμε τον ερχόμενο Δεκέμβρη.

(3) Δείτε εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον video του "Machine Gun" των Portishead, όπως έχει βιντεοσκοπηθεί σε έναν εγκαταλελειμένο χώρο στο Βερολίνο. Το video υπάρχει στο επίσημο site του συγκροτήματος.

(4) Την ερχόμενη Δευτέρα 27/10, οι Cure κυκλοφορούν τον 13ο τους δίσκο "4:13 dream". Δείτε το επίσημο videoclip του καλύτερου ίσως single τους από αυτό το δίσκο, του "Perfect Boy" εδώ.

Τι θα δείτε στο video που δημιουργήσαμε :

(α) Videoclip του "London Calling" των Clash, με αφορμή της κυκλοφορίας του 2ου live album τους "Live at the Shea Stadium" στις 6 Οκτωβρίου. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση, οι Clash έκαναν support σε live των Who. Για φανταστείτε... Ακούστε 2 τραγούδια από το live album των Clash στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

(β) Video από μια live εμφάνιση των Muse το 2003, στην οποία ερμηνεύουν ένα σπάνιο τραγούδι τους, το "Fury". Το συγκεκριμένο video μπορείτε να κατεβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

(γ) Το videoclip του νέου single των Verve "Rather be", από το "Fourth" album τους, το οποίο κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: