Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Τα καλούδια της ώρας


Από σήμερα τα "Καλούδια της ώρας" μπαίνουν στην ψησταριά του "mix grill" με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ο παραδοσιακός που γνωρίζετε όλες αυτές τις εβδομάδες. Ο 2ος είναι ένα "mix grill made" video, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η ποιότητα των clips θέλει κάποια βελτίωση ακόμη, την οποία πιστεύουμε θα δείτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Τα κάρβουνα έτοιμα ;;; Φύγαμε...

(1) Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου βγαίνει στις Αίθουσες η ταινία των "Arctic Monkeys" στο Apollo και το συγκρότημα μας προσφέρει δωρεάν ένα κομμάτι από αυτή τη συναυλία. Μπες στο site τους και κατέβασε το τραγούδι μέχρι τις 10 του Οκτώβρη.

(2) Δείτε ένα video, που ανέβασαν οι Coldplay to επίσημο site τους, στο οποίο ερμηνεύουν ζωντανά για πρώτη φορά ένα νέο κομμάτι τους, το "Glass of water". Δείτε το εδώ.

(3) Δείτε ένα νέο videoclip του "Man-Sized Wreath" των R.E.M. , το οποίο δημιουργήθηκε από τον σκηνοθέτη Blue Leach από συναυλίες του συγκροτήματος στη Λυόν και τη Νίκαια της Γαλλίας. Δείτε το εδώ.

(4) "A Hundred million suns" λέγεται ο νέος δίσκος των Snow Patrol, οι οποίοι επιστρέφουν δισκογραφικά στις 24 Οκτωβρίου. Το 1ο singl-άκι είναι το "Take back the city" και εδώ μπορείτε να δείτε το video του.

(5) Ανήμερα της Εθνικής μας εορτής στις 28 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το νέο του album ο John Legend. Το "Evolver" έχει ως πρώτο single το "Green Light" με τον Andre 3000 των Outkast. Δείτε το video του εδώ.

(6) Στις 29 του Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε το νέο single του Mike Skinner και των Streets με τίτλο όμοιο με το album "Everything is borrowed". Δείτε το επίσημο video του εδώ.

(7) Πριν λίγες ημέρες, οι Radiohead ανέβασαν στη σελίδα τους ένα videoclip για το τραγούδι τους "Reckoner" από το "In Rainbows". Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, το clip είναι εικαστικά ένα αριστούργημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: