Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Τα Καλούδια της ώρας - 0843


(1) Δείτε τα videos, που έχουν δημιουργηθεί σε διαφορετικές πόλεις ανά τον κόσμο (Mumbai, Catlin, Λονδίνο και Rio) και περιέχουν νέα κομμάτια της χαρισματικής τραγουδίστριας dido από το νέο της album "Safe Trip Home" (17/11). Ξεχωρίζω το video από το Mumbai. Δείτε όλα τα πολύ ενδιαφέροντα videos και ακούστε βέβαια τη νέα dido εδώ. Επιπλέον, δείτε στα νέα "Καλούδια" ένα film από τις πρόβες των νέων τραγουδιών της dido.

(2) Το νέο album των "View" θα κυκλοφορήσει μάλλον τον ερχόμενο Γενάρη. Το συγκρότημα έβγαλε τη Δευτέρα 27/10 το νέο τους single "5 Rebeccas", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε και να δείτε το video του εδώ.

(3) Το "4:13 dream" των "Cure" κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο στη σελίδα του συγκροτήματος στο MySpace. Στα νέα "Καλούδια" μπορείτε να δείτε μια πρόσφατη ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος, στην οποία ερμηνεύει το "The Only One".

(4) Στις 3 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το νέο album των Razorlight, δύο χρόνια μετά το εξαιρετικό ομώνυμο δισκάκι τους. Το πρώτο single, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, είναι το "Wire to Wire", το οποίο και μπορείτε να δείτε να το εκτελεί το συγκρότημα ζωντανά στο BBC Electric Proms Festival στις 25 Οκτώβρη εδώ. Δείτε επιπλέον άλλη μια ζωντανή εκτέλεση νέου τραγουδιού τους ("Tabloid Lover") στο site τους.

(5) Ο Χρήστος Θηβαίος κυκλοφόρησε το Σεπτέμβρη το νέο του δίσκο "Πέτρινοι Κήποι", πέντε χρόνια μετά τον προηγούμενο του "Μόνο νερό στη ρίζα". Ακούστε ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια του δίσκου εδώ. Επιπλέον, διαβάστε μια καλή κριτική στο νέο του album εδώ.


Τα Καλούδια της ώρας - 0843

Δεν υπάρχουν σχόλια: