Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Πειραιάς 90,4 Κανάλι Ένα

Βλέποντας την πορεία της ψηφοφορίας του Blog για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς παρατήρησα ότι δυστυχώς ένας αρκετά καλός και ιστορικός σταθμός που πριν μερικές εβδομάδες ανανεώθηκε κιόλας, δυστυχώς δεν έχει πάρει πολλές ψήφους. Αυτό εν μέρει ήταν αναμενόμενο αφού ο συγκεκριμένος σταθμός δεν έχει διαφημιστεί σχεδόν καθόλου, ούτε σε έντυπα, ούτε στο διαδύκτιο.

Λίγοι δυστυχώς θα έχουν ακούσει τις πολλές και καλές εκπομπές της ROCK ΖΩΝΗΣ. Εκπομπές που μου θυμίζουν παλιό και καλό Ελληνικό ραδιόφωνο, με άποψη για τις νέες κυκλοφορίες, με μίνι αφιερώματα, με επιλογές από διάφορα μουσικά είδη. Αυτό δεν είναι τυχαίο αφού οι συγκεκριμένοι παραγωγοί κάνουν εκπομπές στο σταθμό πάνω από 10 χρόνια.

Η ROCK ΖΩΝΗ μεταδίδεται Σαββατοκύριακα 7-10 το απόγευμα: Σάββατο 7-9 με το Νίκο Ξανθάκο, Κυριακή 7-9 με τον Τάσο Πάλλα, ενώ και τις δύο μέρες 9-10 με το Δημήτρη Αντωνόπουλο. Επίσης από Δευτέρα έως Παρασκευή 4-6 το μεσημέρι μπορούμε να ακούσουμε το Γιώργο Πατριάρχη, ενώ από Τρίτη έως Παρασκευή 10-11 το βράδυ τους Ξανθάκο την Τρίτη, Αντωνόπουλο την Τετάρτη και Παρασκευή και Πάλλα την Πέμπτη.

Εκτός της ROCK ΖΩΝΗΣ στον ίδιο σταθμό ξεχωρίζει και η μοναδική εκπομπή στο ραδιόφωνο για το Γαλλικό και Ιταλικό τραγούδι του Βασίλη Σταυρόπουλου καθημερινά 11-12 το βράδυ.

Συντονιστείτε λοιπόν τις παραπάνω ώρες στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ και θα καταλάβετε τη διαφορά…

2 σχόλια:

Στέλλα είπε...

Εμένα μου αρέσει και η εκπομπή του Βαγγέλη Ραπτόπουλου τις Κυριακές 12-2 το μεσημέρι. Δεν είναι τόσο ανατρεπτικός όσο όταν γράφει, φυσικά, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σχολιάζει τα πράγματα και η μουσική με την οποία τα επενδύει. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μουσική εκπομπή, αλλά σ'ένα καλό σταθμό τις θεωρώ χρήσιμες αυτές τις εκπομπές. Μου θυμίζει κι αυτή κάτι απ' τα παλιά...

gbal είπε...

Γέρασες κι εσύ Στέλλα... :)