Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Athens Video Art Festival @ Concert

Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από το φετινό 4ο διεθνές Athens Video Art Festival, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κορυφαία έργα video art, εντυπωσιακές κατασκευές και video installations, web-art και performances. Όλα αυτά θα λάβουν χώρα στις 11, 12, και 13 Απριλίου 2008 στην "Τεχνόπολις" στο Γκάζι.

Από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι μουσικές από αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα! Έτσι, παράλληλα με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις θα δοθούν συναυλίες από τους Μίκρο, τους Raining Pleasure και τις Ρόδες με τη συνοδεία νέων ανερχόμενων συγκροτημάτων όπως είναι οι Elica, Ίνφο, Squirk, Pop Eye και Zebra Tracks. Οι συναυλίες ξεκινούν στις 21:00.

Πιο αναλυτικά:

Παρασκευή 11 Απριλίου: Elica + Ίνφο + Μίκρο.
Σάββατο 12 Απριλίου: Squirk + Pop Eye + Raining Pleasure.
Κυριακή 13 Απριλίου: Zebra Tracks + Ρόδες.

Λίγα λόγια για τα νέα συνκροτήματα:

Οι Elica έχουν παρουσιαστεί στο mix grill το Γενάρη, οπότε δεν αναφέρομαι περεταίρω.

Η μουσική των θεσσαλονικιών Ίνφο έχει μια γλυκιά ταξιδιάρικη μελαγχολία. Κινείται σε ηλεκτρονικούς, ποπ, house, lounge ρυθμούς. Το συγκρότημα αποτελούν οι Πέτρος Μαγγανιάρης και Παναγιώτης Λουκουμάς με τη συνοδεία στα φωνητικά των Δέσποινας Τερζίδου, Μαρίας Ζιαμπάκα και Τίνα Κόντσα, στο σαξόφωνο του Χάρη Καπετανάκη, στα loops του And.id και στα turntables του Dj Booker. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει δύο άλμπουμς τα "Ίνφο" και "Περιπλανέτα".

Ο Squirk είναι ένας νεαρός που με το παρεάκι του φτιάχνουν indie - electro όμορφες μουσικούλες.

Οι Pop Eye είναι ένα συγκρότημα ποπ electro, με αναφορές στα 80s & 90s. Ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτου τους άλμπουμ. Ξεχωρίσαμε τα "The Deepest Sea" & "Fly Up High".

Οι Zebra Tracks είναι αγγλόφωνο rock/pop συγκρότημα που έχουν εμφανιστεί μαζί με τους Placebo και τους Kaiser Chiefs το περσινό καλοκαίρι. Ακούστε το "Spare time Soundtrack"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: