Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Πότε θα έρθει αυτή η Green Day..?

Όσο και να περιμένουμε όλα αυτά τα χρόνια, άσπρη μέρα για εμάς τους Παναθηναϊκούς δεν ξημερώνει...

Ποιο θα ήταν το πιο ταιριαστό στην περίπτωση, συγκρότημα για τη συναυλία των 100 χρόνων του Παναθηναϊκού..? Οι Green Day βέβαια... :)

Το συγκρότημα κρύβεται πίσω από το project "Foxboro Hot Tubs" και αφού κυκλοφόρησε σε CD ένα EP με 6 τραγούδια του τον περασμένο Δεκέμβριο, αποκαλύπτει στις 10/04 ότι αυτοί βρίσκονται πίσω από το συγκεκριμένο όνομα και βγάζουν άλλα 6 τραγούδια για digital download εδώ . Έτσι, τα 12 τραγούδια θα κυκλοφορήσουν ως ενιαίος δίσκος (βινύλιο και CD) τον επόμενο μήνα με τίτλο "Stop Drop and Roll".

Τα τραγούδια κινούνται στο garage-punk των 70s και ενίοτε θυμίζουν την pop των Smiths, όπως φαίνεται στο πάρα πολύ καλό single "Mother Mary". Στο δίσκο υπάρχει και μια διασκευή στο "Tired of Waiting for you" των Kinks. Το επόμενο single θα είναι το "The Pedestrian".

Ενα πραγμα για το αλμπουμ που ειναι σημαντικα διαφορετικο απο τις περισσοτερες κυκλοφοριες των Green Day ειναι η χρηση των δειγματων. Κατα την εναρξη καθε τραγουδιού, ηχητικα κλιπ απο διαφορες κλασικες ταινιες παρεμβαλλονται. Για παραδειγμα, στα "Stop Drop and Roll" και "She's a Saint, Not a Celebrity" υπάρχουν ηχητικά clips απο την κλασσική ταινία "Who's Afraid of Virginia Woolf?".


Foxboro Hot Tubs - Mother Mary


Δεν υπάρχουν σχόλια: