Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Σεμινάρια για ραδιοφωνικούς παραγωγούς

Όπως διαβάσαμε στο media blog , σεμινάρια για επίδοξους ραδιοφωνικούς παραγωγούς διοργανώνουν οι Δήμοι Ψυχικού και Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επιμόρφωσης Ενηλίκων και τη ΝΕΛΕ.

Για 3 - 4 μήνες θα δημιουργηθούν ομάδες 3-4 ατόμων που θα μάθουν τα βασικά στοιχεία, σχετικά με την προετοιμασία εκπομπών, την ηχογράφηση και το μοντάζ. Ακόμη, θα υπάρξει πρακτική εξάσκηση σε Ραδιοφωνικό Σταθμό στο τέλος του Σεμιναρίου.

Τηλεφωνήσαμε για πληροφορίες και στο Ψυχικό οι αιτήσεις έπρεπε να έχουν ήδη γίνει, γιατί τα σεμινάρια ξεκινούν τη Δευτέρα 14/04. Στη Χαλκηδόνα, οι αιτήσεις είναι μέχρι και τη Δευτέρα που μας έρχεται (14/04), πρέπει να γίνουν στο Δημαρχείο Χαλκηδονας, μαζί με μια φωτοτυπία της ταυτότητας, τα μαθήματα ξεκινούν Τρίτη 5/5 και είναι κάθε Τριτη και Πέμπτη 6-9 το απόγευμα και η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 75 ώρες, δηλαδή περίπου 3-4 μήνες.

Τα προγράμματα δεν επιδοτούνται και δεν έχουν καμία οικονομική υποχρέωση από τους εκπαιδευομένους, χρηματοδοτούνται από τη Γενική Γραμματεία Επιμόρφωσης Ενηλίκων.

Το άρθρο στο media blog

pimp myspace


Δεν υπάρχουν σχόλια: