Τρίτη 29 Απριλίου 2008

«Εν Λευκώ» νικητής ο “Kosmos” του “Best 92,6”

Οι εκδόσεις Λυμπέρη «έπιασαν» κορυφή με δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς τους στη ψηφοφορία μας για αυτούς που ακούμε περισσότερο εμείς και εσείς στο Mix Grill.

Συγκεκριμένα πρώτος ψηφίστηκε ο ηλεκτρονικός/pop/rock BEST 92,6, με αρκετούς γνωστούς παραγωγούς, όπως οι Α. Σημίτη, Δ. Παπασπυρόπουλος, Τ. Γιαννούτσος, Θ. Βαμβακάρης κ.α. με ποσοστό 31%, δεύτερος ο EN ΛΕΥΚΩ 87,7, με επιλογές κυρίως από funk/jazz/soul/world/electronica, με ποσοστό 26%, τρίτος σε πολύ μικρή απόσταση ο κρατικός σταθμός που ξεχωρίζει για το μουσικό του ύφος KOSMOS 93,6 με ποσοστό 25% και ακολουθεί ο ROCK 96,9 με ποσοστό 19%. Πέμπτος τερμάτισε ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται και στην επικαιρότητα, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 με τους παλιούς και καλούς μας γνώριμους ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Έκτος ο GALAXY 92 που σαφώς και ξεχωρίζει από τους σταθμούς που παίζουν ξένη μουσική για όλα τα γούστα, ενώ από αυτούς που στηρίζουν το καλό Ελληνικό τραγούδι πρώτευσε ο ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2.

Από τους μη Αθηναϊκούς σταθμούς διακρίθηκε ο εξαιρετικός MOJO από την Πάτρα και τον ακολούθησαν ο REPUBLIC από τη συμπρωτεύουσα, ο «δικός μας» ραδιοφωνικός σταθμός ΧΩΡΟΣ 94,2 των φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι της Σάμου και ο ΡΟΔΟΝ με βάση τις Σέρρες.

Στην ψηφοφορία μας συμμετείχαν 86 φίλοι του "mix grill".

Δεν υπάρχουν σχόλια: