Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Diary of Dreams: 5 συναυλίες σε 5 πόλεις

αχ ξεχάστηκα και έφτασε κιόλας η Παρασκευή!

Οι Diary of Dreams λοιπόν ξαναχτυπούν! Κι αυτή τη φορά δεν αρκούνται μόνο στην Αθήνα, αλλά εμφανίζονται και σε 4 ακόμα πόλεις της Ελλάδας. Στα πλαίσια της περιοδείας τους για την προβολή του νέου τους άλμπουμ Nekrolog 43 θα περάσουν αναλυτικά από τους εξής χώρους:

3 Απριλίου @ Μύλος Θεσσαλονίκη support Δημήτρης Κοργιαλάς (€20)
4 Απριλίου @ Νησί Stage Καβάλα support Δημήτρης Κοργιαλάς (€20)
5 Απριλίου @ Stage Λάρισα support Elysion (€22)
6 Απριλίου @ Οξυγόνο Live Αθήνα support Decode (€25)
8 Απριλίου @ Νότο Live Stage Χανιά support Δημήτρης Κοργιαλάς (€15)

Τους Diary of Dreams τους έχω δει παλιότερα στο Gagarin (το 2004 αν θυμάμαι καλά). Το ύφος τους είναι dark electro. Μην σας τρομάζουν τα εξώφυλλα και η όψη τους. Η μουσική τους είναι άκρως ενδιαφέρουσα και ο τραγουδιστής τους ψυχή του συγκροτήματος Adrian Hates γοητευτικότατος! Έχουν πολλούς φαν στη χώρα μας (5 συναυλίες!!!) που περιμένουν πως και πως να τους δουν επί σκηνής.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν και τα ελληνικά σχήματα που θα συνοδέψουν τους Diary of Dreams. Για τον Δημήτρη Κοργιαλά δεν έχω να πω και πολλά (όλοι τον γνωρίζουμε), εκτός του ότι είναι ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό-ς! Τους Decode τους έχω δει επί σκηνής με την τρομερή φωνή της Νόβιας, που δε συμμετέχει πια στο γκρουπ, και είχα κατενθουσιαστεί! Σε παραπέμπουν σε Depeche Mode(τους έχουν διασκευάσει) και σε electro 80s. Τους Elysion δεν τους γνώριζα, αλλά με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο είδα πως κινούνται σε gothic-rock-metal πλαίσια. Η φωνή της τραγουδίστριάς τους και ο ήχος τους είναι ταξιδιάρικοι(?) να το πω, ατμοσφαιρικοί(?)... τελοσπάντων, αν κρίνω από τα δείγματα στο MySpace εμένα μου αρέσουν! Επίσης, διαδικτυακές μαρτυρίες από συναυλίες τους λένε ότι είναι φοβεροί και ξεσηκωτικοί στα live τους!!! (όποιος δεν καταφέρει να πάει ένα ΣΚ μέχρι τη Λάρισα, ας ρίξει μια ματιά στα live που θα συμμετέχουν στην Αθήνα: 13/4, 17/4, 26/5).

Δείτε επίσης:
Diary of Dreams MySpace
Diary of Dreams Συνέντευξη στο Avopolis
Decode MySpace
Elysion MySpace
Κοργιαλάς MySpace

2 σχόλια:

gbal είπε...

dimi, για τη μουσική τους πήγες ή για τον τραγουδιστή..? :)

Dimi είπε...

φύγε από δω βρε χαζό! :P
ούτε ένα έξτρα info δε μπορούμε να προσθέσουμε και να το αφήσεις ασχολίαστο!?