Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Summer Live Music Festivals

Όπως σας έχουμε προϊδεάσει, σήμερα ξεκινάει το μηνιαίο Αφιέρωμα μας στα Καλοκαιρινά Μουσικά Festivals στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πληροφορίες για τη σύνθεση των συγκροτημάτων - καλλιτεχνών, τον τόπο διεξαγωγής τους, τους τρόπους μετάβασης εκεί και το κόστος των εισιτηρίων σε μεγάλα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Festivals.

Glastonbury, Reading and Leeds Festival, Rockslide, T in the Park, Rockwave, Fly Beeyond, Eject, 21ο Φεστιβαλ Δήμου Βύρωνα «Στη Σκιά των Βράχων 2008», Synch, Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, Φεστιβαλ Αθηνών και Επιδαύρου και άλλα Καλοκαιρινά Festivals θα γεμίσουν τα posts των συντακτών του "mix grill".

Για άλλη μια χρονιά βέβαια, θα ζηλέψετε με τη σύνθεση των ονομάτων, που έχουν τα Ευρωπαϊκά Φεστιβαλ, καθώς και για την οργάνωση τους. Το "mix grill" θα ψάξει και θα σας ενημερώσει για το κόστος μετάβασης σε αυτά, ώστε αν το πάρετε απόφαση να έχετε μια πρώτη ένδειξη κόστους.

Αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με Φεστιβαλ που θα οργανωθούν εντός των επομένων μηνών, στείλτε μας ότι στοιχεία έχετε στο mixgrill@gmail.com.

Ξεκινάμε στις 14:00, με το Α' Μέρος από το άρθρο μας σχετικά με τις συναυλίες - Φεστιβαλ ξένων ονομάτων στο Ελληνικό καλoκαίρι του 2008. Πρόκειται για το πρώτο "πολυσυλλεκτικό" άρθρο μας, μιας και σε αυτό συμμετέχουν 4 συντάκτες του "mix grill".

Δεν υπάρχουν σχόλια: