Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

The Good, the Bad & the Queen : 02 - 08/10/2008






Περί μουσικής

Στέλλα : Οι εκπομπές του Λεωνίδα που ξεκίνησαν κάθε Τρίτη 20.00-22.00 στο activeradio!! (sorry παιδιά, αλλά έχω δώσει όρκο ενώπιον Θεού και ανθρώπων!!)

gkamp : Η ευχάριστη έκπληξη όσων ακούνε για την ύπαρξη των audio books, μια ξεχασμένη απο την εποχή της Λιλιπούπολης άποψη για το dramatized novel. Αν κάνετε google "audio books" θα δείτε έναν πολυπληθή κόσμο τέτοιων παράξενων ηχο-βιβλίων, και απο τις δυο πλευρές του Ατλαντικού. Δοκιμάστε το, αξίζει τον κόπο...

Στέλλα : Τα live στο GURU Upstairs που διοργανώνει κάθε Κυριακή βράδυ ο City 99.5.

Leonidas from Caravel : Το νέο single των Kings of Leon "Sex on fire" είναι πραγματικός ροκ δυναμίτης.

gbal : Πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες έχουμε τις ημέρες, που έρχονται στο πλαίσιο του “MTV Week”. Έτσι, πιο συγκεκριμένα σήμερα σας προτείνουμε να πάτε στο Θησείο στις 8 και να ακούσετε τους δικούς μας Raining Pleasure και τους Abbie Gale. Το Σάββατο το Θησείο φιλοξενεί τον Πορτογάλο “David Fonseca”, τη δικιά μας “Monica” (αξίζει να τη δείτε!!!) και τους “Your hands in mine”.

Στέλλα : Η εμφάνιση Raining Pleasure & Abbie Gale στο Θησείο την Πέμπτη στα πλαίσια του MTV Music Week

Στέλλα : Το πρόγραμμα του Half Note Jazz Club για το φετινό φθινόπωρο - χειμώνα (http://www.halfnote.gr/)

Περί ανέμων και υδάτων

Leonidas from Caravel : Πολλά συγχαρητήρια στη Γκρατσιέλα Κανέλου για το δεύτερο ντοκυματέρ της Velvet Bus που προβλήθηκε στις Νύχτες πρεμιέρας. Ζηλέψαμε την παρέα των My Wet Calvin, Victory Collapse, Callas, Boy.





Περί μουσικής

gbal : Η ταλαιπωρία όσων επέλεξαν να φύγουν από τη συναυλία της Madonna με ηλεκτρικό, μιας και το τρένο πέρναγε κάθε 20 λεπτά και ο κόσμος που περίμενε ήταν πάρα πολύς! Πολλοί περίμεναν κοντά στη μια ώρα για να φύγουν…

Περί ανέμων και υδάτων

gkamp : Η επικίνδυνη πτώση των χρηματιστηρίων διεθνώς. Έτσι όπως τα έκαναν, τώρα να τα φάνε... Η "Μαύρη Πέμπτη" του 1929 άφησε απογόνους, ενώ κανείς δεν έμαθε απο αυτήν. Και ούτε θέλει, ως φαίνεται.

Στέλλα : Μάλλον έχω πάρει πολύ θετικά το θέμα 'Φθινόπωρο' γιατί δεν μου 'ρχεται τίποτα!!!!)





Περί μουσικής

gbal : Την ερχόμενη Κυριακή 05/10 και αν ο καλός Θεούλης μας αφήσει χωρίς βροχή, θα έχουμε τη χαρά να δούμε μια από τις συναυλίες της χρονιάς. Η εβδομάδα του MTV κλείνει θριαμβευτικά με την εμφάνιση του group - θρύλου, που ακούει στο όνομα R.E.M.!!! Μετά την εμφάνιση τους το καλοκαίρι του 1999 στην Ελλάδα, οι R.E.M. επιστρέφουν στην Αθήνα της Ελλάδας (από την Αθήνα της Georgia) με super δίσκο στις αποσκευές τους (“Accelerate”) και μάλιστα σε μια δωρεάν συναυλία! Πιο πριν θα εμφανιστούν στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου οι Kaiser Chiefs, οι δικοί μας C:Real και η μικρή Αυστραλέζα Gabriella Cilmi. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 και το όλο live ξεκινάει 2 ώρες μετά. Διαβάστε αύριο στο www.mixgrill.gr το αφιέρωμα μας για τους R.E.M.!!!

Στέλλα : Η συναυλία της Κυριακής στο Καλλιμάρμαρο - αν πραγματοποιηθεί, λόγω καιρού!

Περί ανέμων και υδάτων

Στέλλα : Το μουσικό ντοκιμαντέρ VELVET BUS της Γκρατσιέλλας Κανέλλου που είδαμε στις Νύχτες Πρεμιέρας και δεν θέλαμε να τελειώσει. Η περιοδεία των My Wet Calvin, Callas, Victory Collapse & The Boy σε 8 ελληνικές πόλεις με την υποστήριξη του περιοδικού VELVET.



Velvet bus trailer

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

this is a great read, thank you so much for making this. Keep up the great work!

https://musicadvisor.com/half-note/