Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Grill In Da Mix 0840

Επιστροφή με ένα playlist για την εβδομάδα 08 - 15 Oct φτιαγμένο από deep και techno επιλογές και κάποια καινούργια remix εμπορικών club κομματιών, το οποίο μπορεί να κατέβει από το link που βρίσκεται στα σχόλια του άρθρου αλλά και στο forum του Mix Grill.

Αναλυτικότερα :
01 Fort Knox Five - One Of These Days
02 Soul Conspiracy - Freak
03 Gel Abril - Your Face Is A Mess
04 T Rek - Favorite People
05 Bumpin' Ugly - Work Me
06 Alp vs Outwork - Fiesta Elektronika (Paolo Aliberti Reprise)
07 The Freaks - The Creeps (Youre Giving Me) (Vandalism Mix) and Accapella Vocals from Sandy Rivera - I Cant Stop
08 STL - Something Is Raw
09 Mixworks - Berlin Dub
10 Tomboy - Flamingo (Trentmoller Remix)
11 Dirty South - Let It Go (Chocolate Puma Dub)
12 Hertz - Big Bang
13 Fedde Le Grand and Funkerman - Three Minutes To Explain
14 Dished Out Bums - A Glass of Chianti
15 Riot in Belgium - La Musique

Οι deep επιλογές προέρχονται από το τελευταίο 2CD-mixed compilation του χαουζά DJ Danny Tenaglia με τίτλο Futurism που είναι πιο βελτιωμένο σε σχέση με τις παρελθοντικές δουλειές του. Προτάσεις μου από διπλό αυτό CD, πέρα από τα 03, 05 και 12 του playlist, είναι επίσης το Mastiksoul - Emergency και το Daniel D – Beatific που θυμίζει τις πρώτες funky house παραγωγές. Rate (90/100)


Η σειρά Fabric του ομώνυμου θρυλικού club στο Λονδίνο έρχεται με την 42η κυκλοφορία που επιμελούνται οι Γερμανοί Ame με αργοπμητες deep techno επιλογές. Τα 08 και 09 του playlist είναι απο το Cd αυτό, ενώ θα ξεχωρίσω και το That's A Nice Way To Give Me Feedback από τους Minilogue and KAB σε Quintenzirkel remix των Wighnomy Brothers. Rate (85/100)


Οι εμπορικές επιρροές αυτής της εβδομάδας προέρχονται από δυο συλλογές.
Οι Shapeshifters για λογαριασμό της εταιρίας Defected και την σειρά In The House παρουσιάζουν ένα 3-πλο CD με τα δυο πρώτα σε mixed-mode και ένα τρίτο με αγαπημένα τους κομμάτια. Εκτός των 07,11 και 13 που επέλεξα ήδη για το playlist, σημειώνω και το Hideaway από DeLacy σε remix απο Cedric Gervais, το Wack Ass από τους Hagenaar, Haggstrom και Lindberg με φωνητικά του Αt Night των Shakedown και το παλιό αλλά αγαπημένο Ηere I Come από Barrington Levy. Rate (85/100)




To διπλό CD La Troya Ibiza στο πρώτο μέρος παρουσιάζει ένα φρέσκο club μιξαρισμένο σετάκι. Στο ξεκίνημα βρίσκεται το progressive latin Fiesta Elektronika που είναι το 06 του playlist ενώ παρακάτω ακούμε το γνωστό πλέον Shogun της συνεργασίας των Mark Knight και Funkagenda. Προς το τέλος του πρώτου cd υπάρχει το Gail In The O του Olivier Giacomotto σε remix των John Acquaviva and Damon Jee το οπoίο σίγουρα θα ενταχθεί σε επόμενο Grill In Da Mix Set. Στο δεύτερο δισκάκι υπάρχουν πιο κλασικά club κομμάτια όπως το Pixels από Ubu σε remix του Pete Heller το οποίο προσωπικά το είχα λιώσει στο παίξιμο στα παρελθοντικά παρτάκια. Rate (80/100)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το playlist μπορει να κατεβει απο το link : http://www.badongo.com/audio/11710757

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανοιγει τιποτα!!!Μαλλον δεν λειτουργει το λινκ

zouglos

gbal είπε...

παίζει κανονικά το link Billy

Prokopas είπε...

Dwste rapidshare link sto lao :P

Ανώνυμος είπε...

Και rapidshare link για τον λαο : http://rapidshare.com/files/154965304/0840.mp3