Σάββατο 10 Μαΐου 2008

5 χρόνια Klik Records

Η Ελληνική Δισκογραφική Εταιρεία Klik Records γιορτάζει 5 χρόνια και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο, με ένα party, στο οποίο παίζουν μουσική τα ονόματα της.

Η Klik Records είναι ένα ελληνικό label που κατάφερε σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα να αναδείξει Έλληνες καλλιτέχνες της ηλεκρονικής σκηνής και να εξαπλωθεί εκτός των συνόρων μας, με αποτέλεσμα να αποτελεί μια Εταιρεία, που αντιπροσωπεύει ένα εύλογο ποσοστό Ελλήνων μουσικών.

Σήμερα το βράδυ οι φίλοι της "Klik Records" μπορούν να γιορτάσουν τα 5 χρόνια της στο party της στο καινούργιο κτίριο της εταιρίας BSB στην έξοδο της Αττικής οδού στην Εθνική οδό με έξοδο προς Πειραιά. Εκεί θα βρείτε 3 stages που θα φιλοξενήσουν όλους τους καλλιτέχνες της Klik Records, δηλαδή τους Hiroshi Watanabe, Mikael Delta, Σεραφείμ Τσοτσώνης, Νίκος Διαμαντόπουλος, Bermuda Triangle, Jonas Bering στα αλλά δυο stage όλοι οι καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής με DJ set οι gpal, dousk, AMX, Nikko Patrelakis, Yosebu, Liberto, Γιώργος Κυριακού, Chris Nemmo, Sunset Blvd, Άρης Κοκκού, Acropod.





Yosebu - You will see




Hiroshi Watanabe - Illumination

Δεν υπάρχουν σχόλια: