Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Madrugada in Athens - set list

Το ερχόμενο Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Μαϊου οι Madrugada επισκέπτονται τη χώρα μας για άλλη μια φορά. Όπως λένε και οι ίδιοι, η επιλογή των συναυλιών τους γίνεται σύμφωνα με το που νιώθουν άνετα να παίζουν και πιστέψτε με, με τόση απήχηση στη χώρα μας, στην Αθήνα και το Gagarin νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Μετά το χαμό του κιθαρίστα τους Robert Buras, το συγκρότημα κατάφερε να ολοκληρώσει τον πρόσφατο ομώνυμο δίσκο του, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός κατά τη γνώμη μου και να βγει σε μια μεγάλη περιοδεία, χωρίς να υπάρχει καμιά ενημέρωση για το μέλλον τους. Πολλοί λένε ότι θα διαλυθούν, αλλά οι ίδιοι δεν το παραδέχονται.

Τα αυθεντικά μέλη των Madrugada, που έχουν απομείνει είναι οι : Sivert Høyem: vocals, acoustic guitar και Frode Jacobsen: bass, backing vocals, ενώ στις συναυλίες τους πλαισιώνονται από τους εξής: Erland Dahlen: drums, percussion, backing vocals, Alexander Kloster-Jensen: guitar, backing vocals, Cato Salsa Thomassen: guitar, keyboard, backing vocals.

Κάνοντας ένα σερφάρισμα στις σελίδες, που είναι αφιερωμένες στους Madrugada, έχουμε βρει τα set lists όλων των συναυλιών του συγκροτήματος από την Πρωτομαγιά μέχρι και σήμερα. Έτσι, παρατηρούμε ότι το set περιέχει περίπου 18 τραγούδια, από τα οποία τα 14 είναι κατά κάποιο τρόπο standard.

Το πιθανό set list των συναυλιών τους στο Gagarin είναι το εξής:

1. Whatever Happened To You? - από το πρόσφατο ομώνυμο album τους.
2. Hour Of The Wolf - από το πρόσφατο ομώνυμο album τους.
3. Look Away Lucifer - από το πρόσφατο ομώνυμο album τους.
4. Belladonna - από το "Industrial Silence".
5. Strange Colour Blue - από το "Industrial Silence".
6. Highway Of Light - από το πρόσφατο ομώνυμο album τους.
7. Majesty - από το "Grit".
8. Honey Bee - από το πρόσφατο ομώνυμο album τους.
9. What's On Your Mind? - από το πρόσφατο ομώνυμο album τους.
10. New Woman / New Man - από το πρόσφατο ομώνυμο album τους.
11. Black Mambo - από το "The Nightly Disease".
12. Blood Shot Adult Commitment - από το "Grit".
13. 7 Seconds - από το "Grit".
14. Valley Of Deception - από το πρόσφατο ομώνυμο album τους.

Encore

15. Vocal - από το "Industrial Silence" ή το Hands Up, I Love You - από το "The Nightly Disease".
16. The Kids Are On High Street - από το "The Deep End".
17. Caravan - B-Side στο πρόσφατο single τους "Look Away Lucifer".
18. Only When You're Gone - από το "The Nightly Disease".

Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να ακούσω τα "Shine", "Higher", "Salt" και "Norwegian Hammerworks Corp" από το "Industrial Silence", αλλά και τα παραπάνω νομίζω ότι θα ικανοποιήσουν τους fans του συγκροτήματος. Πάντως, αν έχετε επιλέξει να πάτε και τις 2 ημέρες, μάλλον δε θα δείτε - ακούσετε πολλές διαφορές στο όλο πρόγραμμα. Βέβαια, ο κόσμος διαφέρει, οπότε κάποιες διαφορές θα υπάρχουν. Όσοι δεν έχετε προμηθευτεί εισιτήρια, γιατί το αμελήσατε ή αργήσατε (ο υποφαινόμενος), καθίστε σπιτάκι σας, πάρτε μια μπύρα και ακούστε τους στο mp3 player σας, γιατί και οι 2 συναυλίες είναι SOLD OUT!

Δεν υπάρχουν σχόλια: