Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Η εβδομάδα… στο grill - 12 - 18/05

“mix grill”-ικα

Αυτά που έρχονται...

-Αφιέρωμα – Summer Live Music Festivals : Μέσα στην εβδομάδα θα σας παρουσιάσουμε το Glastonbury Festival στην Αγγλία και το Rockslide Festival στη Δανία. Πληροφορίες σχετικά με το φετινό line-up των Festivals, κόστος εισιτηρίων, τρόποι μετάβασης, κόστος διαμονής.
-Funky grill songs: Μια νέα σειρά από posts, στα οποία σας παρουσιάζουμε επιλογές από καινούργια κι όχι μόνο funky κομμάτια, τα οποία και θα μπορείτε να κατεβάσετε.
-Ταινίες και μουσική : Άλλη μια νέα σειρά από posts, στα οποία παρουσιάζονται ταινίες - ντοκιμαντέρ σχετικά με τη μουσική.
-Οι δεκαετίες στο... grill: Επιλέγουμε για εσάς ένα τραγούδι από μια δεκαετία από τα 60s μέχρι και σήμερα και κάθε βδομάδα θα σας τα παρουσιάζουμε, με τη δυνατότητα να τα κατεβάσετε.

Κυκλοφορίες που περιμένουμε...

Για τις νέες κυκλοφορίες δίσκων κι όχι μόνο, μπορείτε να ενημερώνεστε από το Forum μας. Ας δούμε τι έχουμε μέσα στις επόμενες ημέρες:

12/05: Santogold - Santogold
13/05: Foxy Brown – Brooklyn’s Don Diva
13/05: Lil Wayne – The Carter III
13/05: Jason Mraz – We Sing. We Dance. We Steal Things.
20/05: 3 doors down – 3 doors down
20/05: Mudhoney – Superfuzz Bigmuff: 20th Anniversary
20/05: Scarlett Johansson – Anywhere I lay my head
27/05: Usher – Here I stand
27/05: Al Green – Lay It Down
27/05: Cyndi Lauper – Bring Ya to the Brink

10/06 : My Morning Jacket - Evil Urges
17/06 : Coldplay - Viva La Vida or Death and All His Friends
17/06 : Weezer – Weezer

Μέσα στον Ιούνιο περιμένουμε νέους δίσκους από Cure, Nelly, Missy Elliot, Motley Crue, Alanis Morissette, Martha Wainright και μέσα στο καλοκαίρι τους νέους δίσκους των Beck, Hold Steady, Nas, BB King.

Στις 7 Ιουλίου στη Μ. Βρετανία και στις 9 Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α. Θα κυκλοφορήσει μετά από 5 χρόνια το νέο του δίσκο ο Tricky!!! Ένας από τους βασικούς κρίκους του λεγόμενου “trip hop” επιστρέφει με το album “Knowle West Boy”, με πρώτο single το “Council Estate”. Πάρτε μια γεύση από το τραγούδι αυτό εδώ. Σε αυτή τη σελίδα, ο Tricky προσφέρει audio & vocal clips, ώστε να δημιουργήσει όποιος θέλει το δικό του remix στο “Council Estate” – σίγουρα πρωτοποριακό, μιας και δεν έχει γίνει ακόμη προακρόαση του τραγουδιού, οπότε το κάθε remix μπορεί να τραβήξει τη δικιά του κατεύθυνση.


Events - Προτάσεις

ZITA SWOON – ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ CLUB 22
COCOROSIE & Berlin Brides – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ GAGARIN 205
JOHNNY WINTER – ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ GAGARIN 205
KISS – ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ TERRA VIBE
DELERIUM – ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ GAGARIN 205

Δεν υπάρχουν σχόλια: