Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Η Madonna στην Αθήνα!

Ένα πολύ ευχάριστο νέο διάβασα σήμερα στο blog του Γιάννη Πετρίδη, το οποίο βέβαια έχει τη δικιά του εγκυρότητα, για αυτό και το δημοσιεύουμε κι εμείς. Ακόμη, δεν είναι επίσημο, αν και κυκλοφόρησε από την Εταιρεία παραγωγής των συναυλιών της Madonna "Live Nation" η αφίσα που βλέπετε αριστερά σας, στην οποία βλέπετε και την Αθήνα!!!



Η Madonna έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά!!! 27 Σεπτεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. !!! Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της "Sticky & Sweet Tour".


Με το πολύ καλό "Hard Candy" στις αποσκευές της και 25 χρόνια καριέρας (11 albums και αμέτρητα singles) η συναυλία της μεγάλης ντίβας της μουσικής προκαλεί το ενδιαφέρον οποιουδήποτε μουσικόφιλου. Μια εβδομάδα πιο πριν θα είναι στο Παρίσι και πιο πριν στο Λονδίνο, τη Φρανκφούρτη, Ρώμη κ.α.

Όσο για τα εισιτήρια, να περιμένετε ότι θα έχουν ένα "άλφα" αντίτιμο. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε ότι στη Νίκαια της Γαλλίας οι τιμές κυμαίνονται από 62 - 185 Ευρώ, ενώ στο Wembley το αντίτιμο είναι πιο τσουχτερό (75 - 85 λίρες).

Και 2η εμφάνιση της Madonna στο Παρίσι στις 21 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε στις 27/05. Στη Λίστα προστέθηκε και η Λισσαβώνα της Πορτογαλίας στις 14/09 . Δυστυχώς, ακόμη δεν έχει εμφανιστεί το Ελληνικό σημαιάκι στην επίσημη σελίδα της Live Nation.


Madonna's site for Concerts

(ενημερώθηκε την Πέμπτη 29/05/2008 στις 13:28)

3 σχόλια:

Eugenia είπε...

Δε θέλω να ενθουσιάζεσαι υπέρμετρα από αυτό το νέο, γιατί
1.καπάκι θα σου θυμίσω ότι σε αυτές τις συναυλίες τα εισητήρια ακουμπάνε το Θεό και όσο Θεά να είναι η Μαντόνα...πρέπει να ζήσουμε χωρίς το υπερθέαμά της.Θα ήταν προτιμότερο να ενημερώσεις για τις εκπομπές που θα έχουν διαγωνισμούς με έπαθλο εισητήρια της συναυλίας.Προτιμότερο.
2.Κάτσε να πουλήσει κανά εισητήριο μη και ακυρωθεί η συναυλία και μετά χαίρεσαι.Γιατί και άλλοι μας είπαν πως θα'ρθουν και μην τους είδατε.
Άσχετο:έχει εξοβελιστεί το ελληνικό τραγούδι από το βλογ και ούτε λόγος...Κρίμα, γιατί τραγούδι δεν γράφεται μόνο στα αγγλικά.Θέλω να γράψω για το νέο δίσκο της Ελένης Βιτάλη που βγάζει δίσκο με δικά της τραγούδια μετά από 19 χρόνια και ντρέπομαι γιατί μάλλον θα έιμαι εντελώς εκτός κλίματος μιας και ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας για Glastonbury.

gbal είπε...

Μακάρι να ετοιμάζαμε βαλίτσες για Glastonbury ή οποιοδήποτε άλλο Festival Ευγενία.

Όπως έχω γράψει στο αμέσως προηγούμενο μου άρθρο για το Σ/Κ Βινυλίου στη Θεσ/νικη, τα εισιτήρια των συναυλιών αυξάνονται και ίσως ο λόγος να είναι η χασούρα των καλλιτεχνών από την πειρατεία του Internet. Το Ο.Α.Κ.Α. όμως είναι μεγάλο και θα θυμάσαι φαντάζομαι ότι για τους Rolling Stones το αντίστοιχο εισιτήριο ήταν τσουχτερό, αλλά κάποια live δε γίνεται να τα χάσεις...

Η Madonna έχει τη δικιά της ιστορία.

Τέλος, εγώ προσωπικά και πιστεύω κι άλλοι αναγνώστες μας θα θέλαμε μια καλύτερη ενημέρωση στα της Ελληνικής μουσικής. Όμως όπως κάθε blog, έτσι και στο "mix grill" βγάζουμε τους εαυτούς μας και τα μουσικά μας ενδιαφέροντα.

Το σίγουρο είναι ότι τα αυτιά μας είναι ανοιχτά για διάφορα είδη μουσικής... Και ξένης και Ελληνικής!!!

gbal είπε...

Το μόνο σίγουρο αγαπητή Καραγκούνα είναι ότι δεν είσαι εκτός κλίματος... Περιμένουμε λοιπόν.