Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Τα Καλούδια της ώρας - 0845


(1) Το περασμένο Σάββατο, η Monika έπαιξε live στο "Μύλο" στη Θεσσαλονίκη και αρκετός κόσμος έμεινε έξω από το χώρο της συναυλίας. Ο Γιάννης Πετρίδης έγραφε στο blog του ότι έμειναν έξω 300 άτομα! Η ίδια η Monika ζήτησε χίλια συγγνώμη στο MySpace Blog της για την όλη ταλαιπωρία, στην οποία υποβλήθηκε τόσος κόσμος. Μάλιστα, η ίδια γράφει : "Κάποιος μου πρότεινε να βγώ έξω να παίξω στην αυλή. Ίσως έπρεπε να το είχα κάνει. Τι να πώ.. Και πάλι χίλια συγνώμη για την ταλαιπωρία." Πολλά μπράβο της που έγραψε όλα αυτά, κάτι που δείχνει το επίπεδο, που έχει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

(2) Οι Manic Street Preachers ανακοίνωσαν στο επίσημο site τους ότι αυτή την περίοδο δουλεύουν με τον παραγωγό τους Steve Albini για το νέο τους album, το οποίο θα λέγεται "Journal for Plague Lovers” ή “I Know I Believe In Nothing But It Is My Nothing” και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο ή Μάϊο. Μπείτε στο site τους και ακούστε ακατέργαστα δείγματα της νέας τους δουλειάς.

(3) Μπείτε στο επίσημο site των "Guns n' Roses" και πέρα από την αντίστροφη μέτρηση της κυκλοφορίας του νέου τους album "Chinese Democracy", ακούστε το ομώνυμο single του δίσκου.

(4) Μπείτε στο Jamsbio και αφού γίνετε μέλος του, επιλέξτε 5 τραγούδια των Cure με τους καλύτερους στίχους, κατά τη γνώμη σας. Στις 25 Νοεμβρίου θα γίνει η σχετική κλήρωση, η οποία θα δώσει σε 5 τυχερούς το νέο album των "Cure" - "4:13 Dream", υπογεγραμμένο από τον τραγουδιστή τους Robert Smith.

(5) Παραγγείλετε από τώρα το νέο album των "Killers" (σιγά να μην το κάνετε...), το οποίο κυκλοφορεί τη Δευτέρα 24/11 και θα σας δωθεί η δυνατότητα να κατεβάσετε άμεσα ένα από τα singles - λογικά - του δίσκου, το "Spaceman". Το κομμάτι είναι πού ωραίο, σίγουρο hit (στο ύφος του "Human") και έχει ήδη ανέβει στο YouTube. Παραγγείλετε το album εδώ.

(6) Δεν τους βλέπουμε που δεν τους βλέπουμε ζωντανά στην Ελλάδα, ας δούμε μια συναυλία τους, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Δείτε τη συναυλία των Red Hot Chilli Peppers στο Slane Castle (στην Ιρλανδία), η οποία κυκλοφόρησε ως DVD στις 17 Νοεμβρίου του 2003. Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά απίστευτη!!! Πάνω από 80.000 κόσμος! Το live έχει διάρκεια 1 ώρα και 41 λεπτά, ξεκινάει με ένα super solo και μετά με το "By the way". Τι να πω, πρέπει να κανονίσουμε κάποιο ταξιδάκι στας Ευρώπας, όταν ακούσουμε για επικείμενο live τους!!! Πάντως, και φέτος ακούγεται (για άλλη μια χρονιά!!!) ότι θα έρθουν στη χώρα μας το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, το ακούσαμε από άνθρωπο που είναι μέσα στα πράγματα... Μακάρι... Προς το παρόν, δείτε αυτό που δεν έχετε δεί ποτέ εδώ.

Για αυτή την εβδομάδα δε θα έχουμε το βίντεο με τα "Καλούδια", λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά την επομένη θα είμαστε συνεπείς. Το παρακάτω video είναι αφιερωμένο στην είδηση του μήνα! Την επανένωση των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ. Δείτε τους live...


ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - Το ταξίδι της φάλαινας (στην ΕΤ2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: