Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Τα καλούδια της ώρας - 0847


(01) Μπες στο επίσημο site των Prodigy και δίνοντας τα στοιχεία σου (Ονοματεπώνυμο + e-mail) μπορείς να κατεβάσεις το ολοκαίνουργιο κομμάτι τους "Invaders must die". Έχεις περιθώριο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε βιάσου. Επιπλέον, μπες αύριο το μεσημέρι στο Prodigy site και κατέβασε το High Definition video για το εν λόγω κομμάτι, το οποίο προσφέρει δωρεάν το συγκρότημα. Όπως βλέπεις, οι Prodigy παίζουν με τους νέους όρους της προώθησης δίσκων και προσπαθούν να ανακτήσουν το κοινό τους, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Κατέβασε το "Invaders must die" εδώ.

(02) Τα Διάφανα Κρίνα επιστρέφουν επιτέλους με νέο δίσκο!!! "Κι η αγάπη πάλι θα καλεί" - 12 κομμάτια - σε στίχους των Θάνου Ανεστόπουλου, Παντελή Ροδόστογλου και του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη σε ένα τραγούδι. Ακούστε το "Με ρωτούν οι χειμώνες", "Η αγάπη πάλι θα καλεί" και το πολύ καλό "Κι αν έσβησε σαν ίσκιος". Τέλος, μπές στη σελίδα των Κρίνων και δες ένα video από τις πρόβες τους όταν έπαιζαν το "Κι αν έσβησε σαν ίσκιος". Δες το εδώ.

(03) Το νέο single της Santogold από τον ομώνυμο δίσκο της είναι το "Say Aha", το οποίο μπορείς να δείς να το ερμηνεύει ζωντανά η Santogold εδώ και εδώ.

(04) "Και τα μάτια και η καρδιά" λέγεται η νέα δουλειά της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, η οποία δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη , με τη συνεργασία του διάσημου Ισπανού συνθέτη-παραγωγού , Javier Limon. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει και σε όλο τον κόσμο με τον τίτλο «Mirame» . Μπες στη MySpace σελίδα της Ελευθερίας και δες το video του 1ου single του δίσκου "Τον έρωτα ρωτάω". Δες το εδώ.

(05) Μπες στο MySpace site των Killers, πήγαινε στον music player, κάνε click στο εξώφυλλο του δίσκου "Day & Age" και άκουσε όλο το νέο δίσκο των Killers! Άκουσε τον εδώ.

(06) Αυτές τις ημέρες δημοσιεύτηκαν στο MySpace τα 3 videos για τα τραγούδια "15 step" από Kota Totori, "Weird Fishes/Arpeggi" από Tobias Stretch & "Videotape" από Wolfgang Jaiser και Claus Winter που κέρδισαν στον αντίστοιχο διαγωνισμό των Radiohead. Δες τα εδώ : "15 step" (με animation - το καλύτερο ίσως μαζί με το Weird Fishes), "Videotape", "Weird Fishes/Arpeggi".

(07) Χθες δημοσιεύτηκε στο MySpace το νέο video των Hold Steady με το τραγουδάκι τους "Stay Positive". Δες το εδώ.

(08) Είσαι fan του Morrissey και περιμένεις πώς και πως το νέο του album ;;; Μπες στο MySpace site του Moz και άκουσε ολόκληρα τα albums του "Your Arsenal", "Maladjusted", "Ringleader of the Tormentors", "You are the Quary" & το πρόσφατο "Greatest Hits" του. Άκουσε τα εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: