Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ψυλλο-λόγια λέβελ απ


Φέρτε πίσω τον Malezani να αρχίσει τις ωδές στον ποιητή και στιχουργό μας (βλέπε Γκάτσο). Φέρτε πίσω τον Peseiro που τον σταυρώσανε οι προπονητές τις κερκίδας για το «θάψιμο» του Νίνη(λες και τώρα παίζει). Βάλτε μέσα την παιχτούρα τον Matos(σε τίνος τη θέση??) που η ομάδα έδωκε τόσα λεφτά να τον κρατήσει. Διώξτε τον γερό-Zilberto(ξέρετε πολλούς να κάνουν τόσα πολλά σε ένα ματς?). Σταυρώστε τον Ολλανδό που δεν ξέρει γρι από μπάλα…!!! Και ξαφνικά όλα άλλαξαν. Διπλό στο Μιλάνο και απογείωση.

Το γεγονός είναι ότι ο Ten Kate έστησε μαεστρικά την ομάδα και έχοντας μαζί του την τύχη, που όλες οι ομάδες όταν αντιμετωπίζουν την Inter την χρειάζονται, έκανε τους φίλους του τριφυλλιού κυρίως αλλά και αυτούς που γουστάρουν το ποδόσφαιρο να νιώθουν ικανοποιημένοι που «σπατάλησαν» μιάμιση ώρα από τη ζωή τους. Καταπληκτική κυκλοφορία μπάλας, παίκτες ακούραστοι που «κατάπιναν» χιλιόμετρα με πάθος και αποτέλεσμα που προκάλεσε έκπληξη στα ποδοσφαιρικά στέκια και που θα είναι σταθμός στην πορεία της ομάδας μέχρι τον… επόμενο! Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα καταφέρνει ο βάζελος να φοράει άλλο κοστούμι στην Ελλάδα και άλλο στην Ευρώπη.

Όλα αυτά την Τετάρτη γιατί ξημέρωσε κι η Πέμπτη. Τη σκυτάλη πήρε ο έφηβος που πήρε μπροσταριά το κουφάρι της Μπενφίκα. Ασέλγησε πάνω της παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο δίνοντας ένα καλό μάθημα στους αετούς της Λισαβόνας φορτώνοντας με πέντε μπαλάκια τις αποσκευές τις. Μύρισε από την αρχή. Χρειάστηκαν μόλις 35 δεύτερα για το πρώτο παστέλι. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρξει συνέχεια αυτών των καταπληκτικών εμφανίσεων.

Με τι καρδιά να μιλήσω για τα… τοπικά νέα?? Καταραμένη ιδιωτική τηλεόραση που έβαλες στη ζωή μας το τσου-λου και το ouefa και τις Κυριακές πέφτουμε σε μελαγχολία. Άντε πίσω στα δικά μας όπου ο έφηβος προελαύνει με θύμα αυτή τη φορά τον γηραιό. Ο Δικέφαλος του βορρά το χαβά του. Έδειξε απέναντι στο αλογάκι ότι μόνο τυχαία δεν είναι η μέχρι τώρα πορεία του. Η έλλειψη πάγκου του όμως θα φανεί τώρα με την απουσία του Zlatan. Η Ξάνθη μοιράστηκε βαθμούς με τα Αριανά. Ο πανθηρώνιος του σερ Τάκης υπέταξε τη Λειβαδιά. Το τριφύλλι φιλοδώρησε με τον σημαδιακό αριθμό το θρασύβουλα. Ο Αστέρας «ξεμπούκωσε» απέναντι στον Εργοτέλη. Ο δικέφαλος της Αθήνας στην φωλιά του φιδιού πήρε ένα βαθμό συνεχίζοντας την αρρωστημένη πορεία του. Τέλος οι Πανθρακικαίοι πέρασαν από τους ποντίους δείχνοντας ότι δε θέλουν να φύγουν από την κατηγορία.

Στο μπάσκετ το πρώτο μεγάλο φετινό ντέρμπι είχε νικητή τον πρωταθλητή. Ο έφηβος εμφάνισε τις παιδικές ασθένειες που έχει παρουσιάσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Ασύνδετος σε κάποια σημεία και παίκτες χωρίς συγκεκριμένους ρόλους. Ο Τζος άλλωστε το είπε. Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε πράγματα στην τακτική μας. Πες τα παληκάρι μου…

Υ.Γ. μη φεύγεις Γκαγκάτσηηηηηηηηη

Opus - Live Is Life

2 σχόλια:

MikeMous είπε...

Δεν το έπιασα αυτό με τον Γκαγκάτση.... Δεν πιστεύω να είσαι εγκάθετός του;;;

ψύλλος είπε...

Είμαι μαζί του με τα μπούνια…
Τον κατηγορούν τον για διάφορα, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Δε μπορώ να καταλάβω προς τι αυτό το μίσος και η σπίλωση αυτού του άγιου ανθρώπου. Κι επειδή άκουσα, σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι είναι έτοιμος να φύγει είπα να δηλώσω την αμέριστη συμπαράστασή μου!!!!
Γκαγκάτσης, Γκαγκάτσης...