Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Τα καλούδια της ώρας - 0846


(01) Μια από τις αποκαλύψεις της χρονιάς, η Βρετανίδα Duffy κυκλοφορεί την Deluxe έκδοση του ντεμπούτο album της "Rockferry". Σε αυτήν πέρα από όλο το "Rockferry", βρίσκουμε 7 νέα κομμάτια. Το "Rain on your Parade" είναι το νέο της single, το οποίο και βρίσκεται στο Deluxe "Rockferry". Δες το επίσημο video του τραγουδιού στο video από τα Καλούδια ή στο YouTube κανάλι της Duffy. Σε αυτό μπορείς να δείς το video της αρκετα καλής soul διασκευής της Duffy στο "Tainted Love". Δες το εδώ.

(02) Αν σου αρέσει η φωνή της, αν θα ήθελες να μάθεις τις επιρροές της ή τα ακούσματα της, μπορείς να τη ρωτήσεις στο MySpace blog της. Πέρασε την ερώτηση σου σαν σχόλιο του post "Ask Duffy" μέχρι και σήμερα 20/11 (μην ξεχάσεις να γράψεις όνομα και πόλη που μένεις) και την επόμενη εβδομάδα η Duffy θα απαντήσει στις καλύτερες ερωτήσεις. Το "καλύτερες" βέβαια μάλλον θα το αποφασίσει η ίδια. Ρώτησε την Duffy εδώ.

(03) Μπες στο επίσημο site ενός από τα πιο ενδιαφέροντα labels της εγχώριας μουσικής στην hip hop/funky μουσική, τους Cast-a-Blast και κατέβασε mix sets που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι. Οι Cast-a-Blast είναι οι εξής : Sugahspank, Dj Palov, Blend aka Mishkin, Bnc. Κατέβασε jazz/funky/soul mix sets εδώ.

(04) Οι Franz Ferdinand κυκλοφορούν νέο δίσκο στις 26 Ιανουαρίου του 2009. Μια εβδομάδα πιο πριν θα βγάλουν το πρώτο single του δίσκου με τίτλο "Ulysses". Αυτό το τραγουδάκι μπορείς να το ακούσεις από τώρα στο MySpace site των Franz Ferdinand. Άκουσε το εδώ και στο video με τα Καλούδια.

(05) Δες την εμφάνιση των Coldplay στα "2008 MTV Movie Awards" και την εκτέλεση του syper single τους "Viva La Vida". Απίστευτο live! Δες τη ζωντανή εμφάνιση ενός από τα κορυφαία groups της εποχής μας σε πολύ καλή παραγωγή του MTV εδώ.

(06) Στις 24 του Νοέμβρη ο Kanye West κυκλοφορεί το νέο δισκάκι του "808 & Heartbreak" (την ίδια μέρα κυκλοφορίας του νέου δίσκου των "Killers"). Πρώτο single είναι το "Love Lockdown" (18/09) και δεύτερο το "Heartless" (04/11). Δες το αρκετά καλό video του "Heartless", το οποίο είναι animation και παρουσιάζει τον Kanye West ως cartoon εδώ.

(07) Οι "Guns n' Roses" μας δίνουν τη δυνατότητα να ακούσουμε από σήμερα το νέο τους album "Chinese Democracy" - 4 ημέρες πριν την κυκλοφορία του - μέσα από το MySpace site τους. Αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από την Κινέζικη κυβέρνηση για αυτό τον τίτλο... Άκουσε το νέο album του συγκροτήματος 15 χρόνια μετά το "The Spaghetti Incident?" εδώ.

(08) Δες τις αρκετά καλές ζωντανες εκτελέσεις νέων κομματιών των Kaiser Chiefs για λογαριασμό του περιοδικού Rolling Stone στη στήλη του "Smoking Section". Τα τραγούδια που παρουσιάζονται στα videos είναι τα "Never miss a beat", "Like it too much" & "Can't Say What I Mean". Δες τα εδώ.

(09) Τέλος, δες μια πολύ όμορφη εκτέλεση του "Golden Touch' από τους Razorlight σε ένα live τους με πολύ παρεϊστικη ατμόσφαιρα. Δες το στο video με τα Καλούδια, που ακολουθεί :


Καλούδια 0846 -> GreekTube , Yahoo

1 σχόλιο:

MikeMous είπε...

Καλό το μαγνητοσκοπημένο αλλά που να το έβλεπες (και να το ζούσες) live το Viva La Vida φιλάρα! Δεν περιγράφεται απλά ... :-)

Σου ξαναλέω δεν είναι πολλά τα έξοδα για ένα ταξιδάκι που συνδυάζει και τη συναυλία τους. Παίξε και κανένα διαγωνισμό στον RED , ποτέ δεν ξέρεις....Αν θες πάντως εγώ ξαναπάω, δεν έχεις παρά να μου πεις το ΟΚ!