Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Unplugged προ(σ)κλήσεις


Ένα πολύ ενδιαφέρον δελτίο τύπου διάβασα σήμερα σχετικά με 3 Unplugged συναυλίες, που έρχονται χωρίς εισιτήριο, αλλά μόνο με προσκλήσεις!!!

Τον ερχόμενο Δεκέμβρη λοιπόν, οι Κωνσταντίνος Βήτα, οι Uriah Heep και ο Avin Geffen των Blackfield θα εμφανιστούν χωρίς κανένα ηλεκτρονικό μέσο, δηλαδή unplugged στο Club 22. Για τις τρεις συναυλίες δε θα κυκλοφορήσει κανένα εισιτήριο! Για να αποκτήσουμε μια από τις 360 διπλές προσκλήσεις, θα πρέπει να παίξουμε στους διαγωνισμούς που θα διοργανώσει η Big Star Promotion και η Didi Music (θα σας ενημερώσουμε άμεσα για αυτούς).

Την αυλάια θα ανοίξει στις 3 Δεκεμβρίου, στις 20:30 ο αγαπημένος μας Κωνσταντίνος Βήτα, τον οποίο αναμένουμε να δούμε και μαζί με το Μιχάλη Δέλτα στη φημολογούμενη επανένωση των "Στέρεο Νόβα" (σύμφωνα με το "Stereo Nova blog" στις 05/12 οι Στέρεο Νόβα θα είναι ξανά μαζί και θα παίξουν στο party της LIFO και μάλιστα με είσοδο ελεύθερη!!! Λέτε;;;;).

Οι Uriah Heep θα ακολουθήσουν στις 04/12 με τον Mick Box να τους οδηγεί, ακόμη κι αν έχουν αλλάξει πολλές φορές τη σύνθεση τους. Τέλος, στις 14 του ίδιου μήνα, ο Ισραηλινός star των Blackfield, Avin Geffen θα δώσει τη δικιά του παράσταση, μαζί με τον Steven Wilson (ιθύνων νούς των Porcupine Tree).

Προσωπικά, θα επιλέξω τον Κωνσταντίνο Βήτα, αλλά γενικότερα το παραπάνω "τρίημερο" είναι μια εξαιρετική πρόταση μέσα στην καρδιά του χειμώνα και... λίγο πριν τα Χριστούγεννα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις 14 θα ειμαστε εκει.

Ανώνυμος είπε...

ειδα και αφισες στο κέντρο, υπάρχει ένα τλφ (210 4805606) όπου δηλώνεις συμμετοχή