Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Μουσικό σταυρόλεξο - 90s - Ελληνική σκηνή


Ένα νέο παιχνίδι μπαίνει από σήμερα στην παρέα του "mix grill". Πρόκειται βέβαια για ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια, που μας συντροφεύουν στις παραλίες, τα ταξίδια και γενικότερα στον ελεύθερο μας χρόνο : το σταυρόλεξο!!!

Όλοι μας έχουν συνηθίσει το σταυρόλεξο να βρίσκεται στο περιοδικό ή την εφημερίδα και να συνοδεύεται με το στυλό του. Εδώ όμως το στυλό γίνεται πληκτρολόγιο και η εφημερίδα η οθόνη του "mix grill".

Για αρχή επιλέξαμε να αφιερώσουμε το σταυρόλεξο στη Δεκαετία του '90, όπως κάνουμε από χθες στο Αφιέρωμα μας και πιο συγκεκριμένα στην Ελληνική σκηνή των 90s. Την επόμενη Τρίτη θα δημοσιευτεί το αντίστοιχο σταυρόλεξο για την ξένη μουσική σκηνή.

Το ψηφιακό μουσικό σταυρόλεξο όπως θα δείτε παρακάτω παρέχει πολλές ευκολίες στον κάθε παίκτη. Έτσι, για παράδειγμα αν δεν είστε σίγουροι για μια λέξη, μπορείτε να κάνετε έλεγχο αυτής και το σταυρόλεξο να σας δείξει με κόκκινο χρώμα τα λανθασμένα γράμματα. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση του.. Για δοκιμάστε την τύχη σας... Θυμάστε τίποτα από την Ελληνική μουσική των 90s ;

Παίξε το σταυρόλεξο σε ξεχωριστό παράθυρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: