Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

The Good, the Bad & the Queen - 18 - 24/09/2008







Περί μουσικής

Leonidas from Caravel : Οι εμφανίσεις πολλών Ελληνικών σχημάτων (Raining Pleasure, Abbie Gale, Matisse, Monika κ.α.) που θα λάβουν χώρα στο Θησείο από έως για την έναρξη λειτουργίας του MTV Greece.

dimi : "ΜΑΖΙ... τραγουδάμε για το πράσινο, τραγουδάμε για τη ζωή" στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου. Σε μια συναυλία για τη συγκέντρωση χρημάτων για το ταμείο των δασών θα πάρουν μέρος οι: Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Ανδρέου, Σταμάτης Κραουνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μητροπάνος, Μανόλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρία Φαραντούρη (Εισητήριο : 10 Ευρώ).


Leonidas from Caravel : Η καταπληκτική νέα κυκλοφορία των TV on the Radio που τιτλοφορείται Dear Science.

gbal : Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένω τα νέα albums των Killers (λέγεται “Day & Age”, κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου και το 1ο single του δίσκου “Human” σε 4 ημέρες) και των Razorlight (κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου με 1ο single του δίσκου το “Wire to Wire”).

dimi : Peace of Heart: ο Μάριος Φραγκούλης με τη Lara Fabian θα τραγουδήσουν μαζί, με τη συνοδεία δύο πιάνων, στο Ηρώδειο την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου. Η συναυλία είναι η πρώτη από μια σειρά πέντε μουσικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις πέντε ηπείρους για τους σκοπούς των World Centers of Compassion for Children International (WCCCI). Εισιτήρια από 25 Ευρώ.


Περί ανέμων και υδάτων

Ευγενία : Που γυρίσαμε κεφάτοι και ορεξάτοι.-Δεν πιστεύω αυτό να εκληφθεί ως αφορμή για χώσιμο, κύριε Αρχισυντάκτα...

mafalda : Οι δρόμοι της τρελλο-Αθήνας και τα ΜΜΜ κατά τη διάρκεια (οχι πριν ή μετά) του Champions League ή/και του Uefa.

Ευγενία : Η αμυντική γραμμή της ΑΕΚάρας!!! Και για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω το βάζελο για τους παίχτες που μεγαλώνουν και ανδρώνονται στην Παιανία και κάνουν, τελικά, καριέρα στην ΑΕΚ (βλ. Κυριάκος, Λύμπε κλπ).

gkamp : Που έχασε η Πανάθα (γιατί είμαι Κιτρινιάρης....)




Περί μουσικής

gbal : Δυστυχώς, κάποιοι νομίζουν ότι θα μαζέψουν αρκετό κόσμο, κάνοντας μια συναυλία της JLo ακριβώς μια εβδομάδα πριν το sold out και τα ακριβά εισιτήρια της Madonna. Πολύ καλώς έρχεται η Jennifer, αλλά φέρτε την άλλη περίοδο βρε παιδιά όχι μεθαύριο…

Περί ανέμων και υδάτων

mafalda : Δε λέει να βρέξει ρε παιδιά, να "πλυθούμε" λίγο.

Ευγενία : Η βρισιά "Καλό χειμώνα". Δηλαδή, γιατί πηδάτε έτσι τις εποχές, μαντάμ; Μετά το καλοκαίρι έρχεται ο χειμώνας;

gkamp : Που έχασε η Πανάθα (γιατί είμαι Έλλην - ακόμη τουλάχιστον...)

zouglos : Στην Ελλαδα του 2008 της υψηλης τεχνολογιας και της αναπτυξης κινητης τηλεφωνιας και Ιντερνετ στο Καρλοβασι της Σαμου κυριαρχει η TR TELSIM και δεν πιανει σημα η VODAFONE....Ουστ!!!





Περί μουσικής

Ευγενία : Τα κλασικά κομμάτια της δεκαετίας του '90. Κάθε γκράααν της κιθάρας και πέταγμα του κεφαλιού, κάθε στριγγλιά και μιά γουλιά μπύρα, κάθε λιμάνι και καημός κτλ. Αθάνατε Κομπέιν!

Ευγενία : Τζίμης Πανούσης.99,5-12.00-12.30.Αν δεν προλαβαίνετε ακούστε τον μετά τις 13.30 από το site του "Ελεύθερου Τύπου" -πού κατάντησα;- www.e-tipos.gr (είναι το ίδιο μαγαζί).

gbal : Η κοινή εμφάνιση του Γιάννη Αγγελάκα με τους Ψαραντώνη και Νίκο Βελιώτη σήμερα στο Λυκαβηττό σε μια super και πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία (είσοδος : 25 Ευρώ, φοιτητικό : 20 Ευρώ).

gbal : Η Monika εμφανίζεται το ερχόμενο Σάββατο 20 του μηνός στη Fnac στο “The Mall” στις 2 το μεσημέρι μαζί με τους τρεις session μουσικούς της (τύμπανα, τσέλο, μπάσο) σε μια δωρεάν συναυλία. Σπεύσατε!!!


Περί ανέμων και υδάτων

Leonidas from Caravel : Το γεγονός της χρονιάς για τους κινηματογραφόφιλους: 17-28 Σεπτεμβρίου 14o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ στο ΑΤΤΙΚΟΝ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΔΑΝΑΟΣ 1, ΔΑΝΑΟΣ 2.

gkamp : Που οι "Πανάθες" της Ελλάδας βγαίνουν στο εξωτερικό.

dimi : Σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου στη Μύκονο: αν και ο κόσμος είναι ελάχιστος, τα σοκάκια ευκολοδιάβατα, η διάθεση μεταξύ lounge και chillout, ωστόσο στο Caprice θα βρεις αρκετές παρέες και το κατάλληλο κέφι για να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί. Top: ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία.

mafalda : Εύχομαι να έχουμε όλοι Σοφία, Πίστη, Αγάπη, Ελπίδα με όποια σειρά θέλει ο καθένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: