Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

The Good, the Bad & the Queen - 11 - 17/09/2008





δηλαδή τα καλά μας σχόλια επί παντός επιστητού...

Περί μουσικής

Στέλλα : Η εκπομπή του Λεωνίδα Αντωνόπουλου το περασμένο Σάββατο 17.00-18.00 στον City 99.5, αφιερωμένη στους μουσικούς της Νέας Ορλεάνης.

Leonidas from Caravel : Η εκπομπή Λατέρνατιβ στο ΣΚΑΙ 100.3 καθημερινά 22.00-00.00 (εκτός αν υπάρχει ποδοσφαιρική μετάδοση) με τον Παναγιώτη Μένεγο και Σταύρο Διοσκουρίδη. Πραγματικά allternative ενημέρωση για πολιτική, αθλητικά, κινηματογράφο, μουσική κ.α. από δύο φρέσκα πρόσωπα!

gbal : Εξαιρετικό το ομώνυμο ντεμπούτο των Σκωτσέζων Glasvegas, οι οποίοι μας είχαν προϊδεάσει για αυτό με τα πολύ καλά singles τους, που προηγήθηκαν.

mafalda : Για να ευλογίσουμε τα γένια μας, η απόφαση της συντακτικής ομάδας του mixgrill να κάνει αφιέρωμα στα 90ς. Ευκαιρία να μάθουμε και εμείς τίποτα βρε παιδιά που είμασταν μικροί (gbal : μικρή τρομάρα σου...)...(για να πάρουμε CD) :-)

mafalda : Η φθινοπωρινή ποικιλία φεστιβάλ-συναυλιών για ανθρώπους με καλλιτεχνικές ανησυχίες και μη...

dimi : Μικροκαμωμένη, με νεύρο και όρεξη, φαίνεται να έχει μέλλον: Αμαρυλλίς. Πήγαινε δες την, άκουσέ την ... κάτι έχει να σου πει "Είμαστε ένα" (http://www.youtube.com/watch?v=Y-KvSWGSOAA )


Περί ανέμων και υδάτων


Στέλλα : Οι Νύχτες Πρεμιέρας που δίνουν σινεφίλ χρώμα σε κάθε Σεπτέμβρη (17-28/9).

dimi : 7η Γιορτή Μπύρας ως τις 14 Σεπτέμβρη στο ΣΕΦ, info: http://www.beer.gr/ . Εκτός από ποικιλία σε μπύρες και συνοδευτικά φαγώσιμα, το πρόγραμμα παρέχει συναυλίες, καραόκε και άφθονο γέλιο!

gkamp : Η σειρά ντοκυμαντέρ του BBC "SPACE", 4 DVD με πολύ γλαφυρό και όμορφο τρόπο, δείχνουν τον αγώνα των ανθρώπων να ξεφύγουν απο τα όρια του πλανήτη. Αξιολογότατοι οι ηθοποιοί της δραματοποιημένης σειράς (DVD parts A), προσοχή στις λεπτομέρειες και στη σειρά των γεγονότων, καθώς και η εκλαϊκευμένες αλλά περιεκτικότατες πληροφορίες με host τον Sam Neil (DVD parts B).

Στέλλα : Το φεστιβάλ βιβλίου (12-28/9).

Νότα : Nα επιστρέφεις από ένα έντονο καλοκαίρι, να βλέπεις με τους φίλους σου φωτογραφίες από τις διακοπές και να περιγράφεις όλα τα ευτράπελα που σου έχουν συμβεί.





δηλαδή η ευκαιρία μας να γκρινιάξουμε για διάφορα στραβά κι ανάποδα...


Περί μουσικής

Νότα : Να ακούς από κάποιους ότι πήγαν στη συναυλία των Coldplay.. Ζηλεύω.

Περί ανέμων και υδάτων

mafalda : Το ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν θα γίνει και πότε το 13ο Φεστιβάλ Κόμικς της Βαβέλ στο Γκάζι. Ποιός είναι ο Σπόνσορας οέο? Το Υπ. πολιτισμού ή ο Σκρούτζ?

gkamp : Γύρισε όλον τον κόσμο επάνω σε ένα ποδήλατο, μόνο και μόνο και για να πεθάνει στη Βαρυμπόμπη, ο ιδιότροπος ταξιδιώτης Ian Hibbel. Δεν τον είχα ακουστά, αλλά τώρα θα τον μάθουν όλοι καθώς και την χώρα που τον ... έθαψε... Κρίμα για όλους.




δηλαδή τα best-of της εβδομάδας...

Περί μουσικής

MikeMous : Coldplay 6/9 στο Palau Sant Jordi (Ολυμπιακο γηπεδο μπασκετ της Βαρκελωνης , αυτο που επαιξε η Dream Team I αν θυμαστε).... Μια απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω παρακολουθησει στη ζωη μου / Ακομα δεν εχω συνελθει

Νότα : Ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει το συναυλακό καλοκαιροφθινόπωρο είναι η συναυλία των Thievery Corporation στις 11 Οκτωβρίου. Τους είχα δει την προηγούμενη φορά στο Λυκαβηττό και ήταν από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει. Μην τους χάσετε.

Ευγενία : Ό,τι και αν κάνετε 12.00-12.30 σταματήστε το και πιάστε 99.5. Τζιμάκος is back! (live το μεσημέρι, κονσέρβα το βράδυ). Μην το χάνετε!

Περί ανέμων και υδάτων

mafalda : Σε διασκευή ενός γνωστού τραγουδιού.... Αν θα μπορούσα τον σύμπαν να ξανάφτιαχνα (CERN), δε θα τα έκανα (μάλλον) θάλασσα....

gkamp : Τα πειράματα των ανθρώπων, όπως το CERN, που προσπαθούν να κατανοήσουν τη φύση, κι όχι αν τα βάφει ή δεν τα βάφει τελικά η Στάη...

Leonidas from Caravel : Βαρκελώνη, Μαγιόρκα, Σάμος, Ικαρία, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Καλαμάτα!

Στέλλα : Νέα όνειρα, νέα σχέδια, νέα ταξίδια...

gbal : Το ότι την ερχόμενη Τρίτη ξανακουνάμε το σεντόνι του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: