Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

The Good, the Bad & the Queen - 04 - 10/09/2008






Περί μουσικής

Leonidas from Caravel : Όταν μέσα στον Αύγουστο μεταξύ 20.00 -21.00 και ενώ στα στούντιο των περισσότερων ραδιοφωνικών σταθμών δεν υπήρχε κανένας παραγωγός (;), στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 στη ΡΟΚ ΖΩΝΗ μεταδιδόταν αφιέρωμα στους HUSKER DU.

gbal : Πολύ καλός ο “Fourth” δίσκος των Verve ακριβώς 11 χρόνια μετά το εκπληκτικό “Urban Hymns” και ένα χρόνο μετά την επανένωση του συγκροτήματος. Ήδη, το album έχει πάρει πολύ καλές κριτικές από ξένα μουσικά περιοδικά και ιστοσελίδες και σύντομα θα διαβάσετε και τη δικιά μας στο “mix grill”, η οποία είναι αρκετά θετική.

gbal : Η έναρξη λειτουργίας της Ελληνικής έκδοσης του MTV, το οποίο προς το παρόν έχει προσεγμένες επιλογές από την εγχώρια μουσική κι όχι όλα τα εμπορικά τραγούδια, που παίζει κατά κόρον το “MAD”. Αν μας φέρει και τους R.E.M., έχουμε να γράψουμε πολλούς διθυράμβους για αυτό…

Περί ανέμων και υδάτων


mafalda : Η παραλία Μαγκανάρι στα νότια της Ίου. Και γενικά η Ίος μετά από 12 (ααα) χρόνια, η οποία έχει μείνει ίδια σε πολλά σημεία. Τιμές , φιλοσοφία διασκέδασης κλπ. Εμείς πάλι έχουμε αλλάξει-μεγαλώσει αλλά ευτυχώς στην Ίο ήταν...σαν να μην πέρασε μια μέρα.

gkamp : Οι όμορφες μέρες του Αυγούστου. Χωρίς αποπνικτική ζέστη και χωρίς ψύχρα. Μαλακός και ευχάριστος για βολτούλα στην παραλία ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα...

gkamp : Η υπέροχη θάλασσα της Νότιας Μεσσηνίας. Καθαρότατη και αναζωογονητική. Η Μεθώνη. Το Νότιο Πήλιο και τα αρχοντικά του.






Περί μουσικής

gbal : Η απόφαση ενός Γαλλικού δισκοπωλείου να διαθέσει το νέο δίσκο των Metallica “Death Magnetic”, ακριβώς 2 εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει το album στο Internet εν μια νυκτή. Από τη μια θα έχουν πολλές μηνύσεις να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες του δισκάδικου, αλλά από την άλλη έκαναν γνωστό το μαγαζί τους σε όλο τον κόσμο.

Περί ανέμων και υδάτων

gkamp: Η έλλειψη αγωγής κάποιων ελληνόπουλων στα διάφορα camping. Επειδή είμαστε 'χύμα' στη φύση, η ελευθερία μας γίνεται στόχος ασυδοσίας των άλλων. Μα κανείς δεν τους έχει μάθει να σέβονται τον άνθρωπο που είναι στη διπλανή σκηνή;

gkamp : Οι άθλιοι δρόμοι του επαρχιακού μας δικτύου. Απορώ με τους Ιταλο-γερμανούς που έρχονται με τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα: δεν έχουν πάθει κλονισμό ακόμη;

mafalda : Τα κορναρίσματα των βιαστικών Αθηναίων (έχει γίνει βρισιά πλέον) στα νησιά. 'Ελεος! :-(

Leonidas from Caravel : Οι εμφανίσεις των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς αγώνες.

gbal : Οι πόντοι που έδωσαν στις Κυπριακές ομάδες ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ , οι οποίοι έχουν πολλαπλάσιο budget, συγκριτικά με τις ομάδες του νησιού της Αφροδίτης.






Περί μουσικής

gbal : Από την ερχόμενη Τετάρτη και κάθε Τετάρτη ο συντάκτης του “mix grill” και dj da ‘chill θα μας σερβίρει τις δικές του χορευτικές επιλογές και θα μας προσφέρει ένα mix set όλων αυτών των τραγουδιών, το οποίο και θα μπορείτε να κατεβάζετε όλοι δωρεάν!!! Μείνετε «συντονισμένοι» λοιπόν τις Τετάρτες με το “Grill-In-Da-Mix”.

Περί ανέμων και υδάτων

mafalda : Κορυφαία Καϊπιρίνια (με το γουδοχεράκι included) στο μπαράκι της παραλίας του Παρασπόρου στην Πάρο το ηλιοβασίλεμα (είχα και στο χωριό μου βραζιλιάνικα ποτά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: