Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Τα καλούδια της ώρας - 15/09/2008


(1) Το νέο single των Bloc Party από το νέο τους δίσκο "Intimacy" είναι το "Talons". Δείτε το video του τραγουδιού στο επίσημο site του συγκροτήματος και παρακάτω :



(2) Ο νέος δίσκος των "Killers", μετά τα 2 προηγούμενα εξαιρετικά albums θα λέγεται "Day & Age" και κυκλοφορεί στα τέλη του Νοέμβρη με πρώτο single το "Human". Ο τραγουδιστής τους Brandon Flowers είναι στο εξώφυλλο του νέου NME. Περισσότερα διάβασε εδώ.

(3) Δες νέα videos που ανέβασαν στο επίσημο site τους οι U2 από τις πρόβες του συγκροτήματος, κατά τη δημιουργία του πολυαναμενόμενου νέου album τους. Περισσότερα δες εδώ.

(4) Άκουσε όλο το νέο δίσκο των Metallica "Death Magnetic" εδώ.

(5) Κατέβασε από την ιστοσελίδα των Chemical Brothers ένα νέο remix στο super hit τους "Hey boy, hey girl". Κατέβασε το εδώ.

(6) Αν έχεις Google Earth, κατέβασε την παρουσίαση που έχουν δημιουργήσει οι Chemical Brothers, στην οποία εμφανίζόνται κάποια από τα videos, που έχουν στείλει όσοι έλαβαν μέρος στο σχετικό διαγωνισμό του συγκροτήματος το καλοκαίρι και δείχνουν το τι κάνουν άνθρωποι της χώρας τους τα μεσάνυχτα. Περισσότερα δες εδώ.

(7) Μπες στη σελίδα του Γιάννη Χαρούλη στο MySpace και άκουσε τραγούδια του από την τελευταία του δουλειά με τίτλο "Χειμωνανθός" (2006). Από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ο Γιάννης Χαρούλης καταφέρνει με πολύ ενδιαφέρον τρόπο να συνδυάσει το ροκ με την έντεχνη Ελληνική μουσική. Στον εν λόγω δίσκο συμμετέχουν με τα τραγούδια, τη μουσική και τους στίχους τους οι: Μάνος Ελευθερίου, Διονύσης Τσακνής, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Μάνος Ξυδούς κ.α. Περισσότερα, άκουσε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: