Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Πιθανό Set list για το live της Madonna στην Αθήνα


Πρώτη του Σεπτέμβρη σήμερα και αφού σας ευχηθώ καλό μήνα και καλή εβδομάδα να έχετε, σας δηλώνω ότι ακόμη κι αν οι άδειες μας τελείωσαν, το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν μπήκε ο χειμώνας (μα, είναι ευχή αυτή από τώρα - "Καλό χειμώνα")...

Ελπίζω να γεμίσατε τις μπαταρίες σας και να γευθήκατε αρκετές από τις εγχώριες παραλίες μας - περισσότερα θα σας πει βέβαια στο beach summer report της η dimi... : ) Η διάθεση λοιπόν μπορεί να παραμείνει καλοκαιρινή, ακόμη κι αν δεν είμαστε στην Πάρο, ή τη Σάμο, ή την Αμοργό.

Για αυτό θα φροντίσει βέβαια και η sold-out πολυαναμενόμενη συναυλία της Madonna, που έρχεται στα τέλη του μήνα - 27 Σεπτεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. Λίγες ημέρες αφού κουνήσουμε το σεντόνι του Champions League στο ίδιο γήπεδο, η μεγάλη ντίβα της pop μουσικής θα φροντίσει να μας προσφέρει ένα μίγμα από αρκετά νέα τραγούδια της και μπολικά παλαιότερα, με τα οποία τη γνωρίσαμε όλοι.

Το set list της όλης περιοδείας έχει διαρρεύσει κι εμείς μπορούμε για αρχή να σας παρουσιάσουμε τα τραγούδια, που έχει παίξει στο Millennium Stadium Cardiff (23/08), στη Νίκαια της Γαλλίας (26/08), στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου (28/08) και στη Ζυρίχη (30/08). Τις εμφανίσεις της Madonna τις προλογίζει η Robyn με τις μουσικές της, εκτός από το Παρίσι (20,21/09), που θα είναι ο Bob Sinclar, τη Ρώμη που θα είναι ο Benny Benashi (στις 06/09) και το Λονδίνο, Σαντιάγκο και Μπουένος Άϊρες, που θα είναι ο Paul Oakenfold. Αυτά είναι...

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τραγούδια, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει η Madonna στο Ο.Α.Κ.Α. Όπως μπορείτε να δείτε, το όλο show χωρίζεται σε 4 κομμάτια και ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν video-διαλείμματα. Όσοι θέλετε να διατηρήσετε το μυστήριο της αναμονής τους, μάλλον καλύτερα να περάσετε στο πιο κάτω κάτω video και να προσπεράσετε το set list.


Set list

Intro/Candyshop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

VIDEO Διάλειμμα

Into The Groove
Heart Beat
Borderline
She’s Not Me
Music

VIDEO Διάλειμμα

Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Romanian folk musical interlude
You Must Love Me

VIDEO Διάλειμμα

4 Minutes
Like A Prayer
Ray Of Light
Hung Up
Give It To Me (Finale)




Δείτε πως ξεκινάει η συναυλία στο Βερολίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια: