Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008

Σόλων...συνέχεια


Κάποια στιγμή θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει ποιό το νόημα της προσωπικής δουλειάς όταν κάποιος μουσικός έχει ενταχθεί αυτοβούλως σε ένα μουσικό σχήμα. Δηλαδή και μαζί και μόνος; ίδιος είναι ο πόνος;
Τέσπα, άλλος ένας στην παρέα των πολιτισμένων επαγγελματιών ( γιατί μια φορά και ένα καιρό που το ποδόφαιρο δεν ήταν επαγγελματικό και οι Beatles μεσουρανούσαν, το να κάνει κάποιος προσωπική καριέρα ήταν λόγος να διαλυθεί η μπάντα. Νομίζω;), όπως μας πληροφορεί το περιοδικό Billboard.

Μουσικά Νέα

Σόλο άλμπουμ από τον μπασίστα των Pearl Jam Τον πρώτο προσωπικό δίσκο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου ο μπασίστας των Pearl Jam Jeff Ament σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Billboard. O δίσκος που θα έχει τον τίτλο Tone και θα είναι διαθέσιμος μόνο σε 3.000 κόπιες, περιέχει υλικό δέκα χρόνων το οποίο ο Ament ποτέ δεν θέλησε να συμπεριλάβει στο υλικό των Pearl Jam. Στον δίσκο συμμετέχει και ένας παλιός συνεργάτης του Ament από τους Three Fish, o Richard Stuverud, ο οποίος παίζει ντραμς. O Ament αποκάλυψε ότι υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιήσει κάποιες σόλο συναυλίες μαζί με τον Richard. Παράλληλα, οι Pearl Jam ετοιμάζουν αυτήν την περίοδο το ένατο στούντιο άλμπουμ τους μαζί με τον παραγωγό Brendan O 'Brien. H τελευταία συνεργασία της μπάντας με τον εν λόγω παραγωγό ήταν το 1998 με το Yield.

Πηγή Reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: