Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Τα καλούδια της ώρας



(1) Η νέα Συλλογή του Bob Dylan "The Bootleg Series Vol. 8: Tell Tale Signs" με τραγούδια του από το 1989 έως το 2006 κυκλοφορεί στις 6 Οκτωβρίου. Από σήμερα μπορείτε να ακούσετε όλη τη συλλογή από τη σελίδα του Δημοσίου Ραδιοφώνου των Η.Π.Α. Επιπλέον, κατεβάστε από τη σελίδα του Dylan ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι του "Dreaming of you", το οποίο βρίσκεται σε αυτή Συλλογή. Κατεβάστε το εδώ.

(2) Αυθεντικό rock από τους AC/DC, οι οποίοι επιστρέφουν δισκογραφικά με το "Black Ice" στις 20 του Οκτώβρη. Δείτε παρακάτω το επίσημο video του πρώτου single του δίσκου "Rock n' Roll train" :



(3) Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το νέο album του Χρήστου Θηβαίου "Πέτρινοι Κήποι" 5 χρόνια μετά την τελευταία του δουλειά. Ακούστε παρακάτω το εξαιρετικό "Ας χαθείς", το οποίο έχει γίνει ήδη επιτυχία και τους "Πέτρινους Κήπους" :


(4) "Safe trip home" θα λέγεται η νέα δουλειά της γλυκιάς Dido, η οποία επιστρέφει δισκογραφικά στις 3 του Νοέμβρη. Ακούστε στο site της τα νέα της τραγούδια "Look no further" και "Don't Believe in Love".



(5) Ακούστε το εξαιρετικό Inní mér syngur vitleysingur από τη σελίδα των Sigur Ros στο YouTube. Ακούστε το εδώ.

(6) Χθες κυκλοφόρησε το πρώτο ομώνυμο single από το νέο δίσκο των Streets (δηλαδή του Mike Skinner) "Everything is borrowed". Δείτε παρακάτω το επίσημο video του τραγουδιού :


(7) Οι "Of Montreal" κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single από τη νέα τους δουλειά "Skeletal Lamping", η οποία αναμένεται στις 21 Οκτωβρίου. Ακούστε παρακάτω το "Id Engager" :



Δεν υπάρχουν σχόλια: