Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ψυλλο-λόγια άουτ οφ άφρικα


Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το μεγιστοτεράστιο πρωτάθλημα της χώρας μας και έκανε το πρώτο του διάλλειμα. Ο σκοπός βέβαια ήταν "ιερός"… Πάλι καλά για να μην πάθουμε και κανένα overdose! Στην ανάπαυλα του λοιπόν η εθνική μας ομάδα υπό της οδηγίες του Όθωνα με επαγγελματικό τρόπο έκανε το καθήκον της και έβαλε έξι ποντάκια στο σακούλι της πρόκρισης. Έξι ποντάκια που σε άλλες εποχές και με άλλους προπονητές(βλέπε Πολυχρονίου, Αρχοντίδη…μόνο που τους θυμήθηκα ένιωσα μια ανατριχίλα)δε θα βλέπαμε ούτε με κιάλια! Παρ’ όλα αυτά οι καλοθελητές συνεχίζουν να λένε τα ίδια και τα ίδια. Πότε θα κάνει ανανέωση ο Otto,τι σύστημα είναι αυτό που παίζει, πόσο χάλια έπαιξε η ομάδα μας με το Λουξεμβούργο, πως θα νικήσουμε με τέτοια απόδοση τη Λετονία… Μετά το πέρας των δύο παιχνιδιών έχω να ρωτήσω τούτο. Δε βαρεθήκατε ρε τραγέλαφοι να πρήζετε τα…ούμπαλα του Όθωνα αλλά και όλων εκείνων που καταλαβαίνουν ποια είναι τα στάνταρ μιας εθνικής ομάδας που έχει backround δέκα εκατομμύρια νοματέους, ένα κάτω του μετρίου πρωτάθλημα, ανύπαρκτες υποδομές και ένα σωρό λαμόγια σε κάθε διοικητικό πόστο; Φτάνει πια. Νισάφι. Κάθε φορά ο άνθρωπος, με τα αποτελέσματά του, σας κάνει ρόμπα κι εσείς εκεί!!

Όσον αφορά τα των ομάδων είχαμε ένα σεισμό αρκετών ρίχτερ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με την άφιξη του Alvaro Recomba. Δικαίως θα έλεγα καθ’ ότι είναι το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε για τους πάνθηρες. Οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε ρυθμούς προετοιμασίας εκτός από τον έφηβο που για άλλη μια φορά έβγαλε μπροστάρη να κάνει πολιτική μπας και μαζέψει τα αμάζευτα. Και λέγοντας αμάζευτα εννοώ το κακό ξεκίνημα της ομάδας. Και τι δεν είπε ο στόμας του…Ότι τους είχε προταθεί σε χαμηλότερη τιμή ο Zilberto, ότι μπήκαν κι άλλοι για τον Diogo, ότι είχε συμφωνήσει με Χριστοδουλόπουλο αλλά ο δικέφαλος έκανε πίσω και μετά τον έδωσε στο αντίπαλο στρατόπεδο, ότι έδωσαν 2,7 μύρια για τον Oscar(!!!) και άλλα πολλά δημιουργώντας έτσι για άλλη μια φορά πολεμικό κλίμα μεταξύ των δύο αιωνίων και αποπροσανατολίζοντας τον φίλαθλο κόσμο του από τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας.


Στο μπάσκετ οι ομάδες προσπαθούν να κλείσουν τα ρόστερ τους και έχουν μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας. Όπως φαίνεται θα γίνει πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Οι δυο γνωστοί για πρωτάθλημα και οι υπόλοιποι για όλες τις άλλες θέσεις…

Υ.Γ. το ξεκίνημα ήταν καλό(φτου-φτου) εύχομαι και το τελείωμα να μας βρει με το παρακάτω τραγουδάκι στα χείλι…




Dr Alban - Hello Africa

Δεν υπάρχουν σχόλια: