Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Επίσημα οι R.E.M, Kaiser Chiefs, Gabriella Cilmi & C:Real στην Αθήνα, στο Καλλιμάρμαρο


Ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγες ώρες ότι η μεγάλη δωρεάν συναυλία των R.E.M. μαζί με τους Βρετανούς Kaiser Chiefs, τη μικρή Αυστραλέζα Gabriella Cilmi και τους δικούς μας C:Real θα γίνει την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 7:30 μμ στο Παναθηναϊκό Στάδιο!

Το Ελληνικό MTV μας φέρνει ίσως το καλύτερο line-up του καλοκαιριού και μάλιστα δωρεάν σε μια γιορτή που θα μεταδοθεί ζωντανά από το ελληνικό MTV και από τέσσερα ευρωπαϊκά δίκτυα, της Ισπανίας, Πορτογαλίας,Γαλλίας και της Ιταλίας.

Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του πλανήτη, οι R.E.M. θα είναι στη χώρα μας σε περίπου 10 ημέρες και μάλιστα με πολύ καλό νέο δίσκο! Επιπλέον, οι Kaiser Chiefs εμφανίζονται στην αρχή της περιοδείας τους με νέο δίσκο στο τσεπάκι τους, ο οποίος κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες. Όσο για τη μικρή τραγουδίστρια από την Αυστραλία, πέρα από τη μεγάλη επιτυχία του "Sweet about me", πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα παρουσία, που συνήθως έχεις τη δυνατότητα να δεις σε festivals κι όχι μόνη της.

Το ότι το Στάδιο θα είναι ασφυχτικά γεμάτο, θεωρήστε το σίγουρο. Το μόνο που μένει είναι να γίνει γνωστό εαν θα κυκλοφορήσουν προσκλήσεις για τη συναυλία ή αν θα είναι ελεύθερη η είσοδος (είναι λίγο επίφοβο αυτό).

Τις επόμενες ημέρες θα διαβάσετε σχετικό αφιέρωμα του "mix grill" για το συγκρότημα του Michael Stipe, τους R.E.M.

Περισσότερα για τη γιορτή του MTV διαβάστε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: