Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

2ο Αθηναϊκό Φεστιβάλ Αττικού Άλσους

Καλό μήνα φίλες και φίλοι. Ευχάριστη η πάσα της Eυγενείας, σε σχέση με την ελληνική μουσική. Πράγματι το Τρίφωνο είναι ένα εξαιρετικό σχήμα με καλλιτεχνική αξία και κυρίως ήθος, κάτι που εκλείπει στις μέρες μας. Τους πρωτοάκουσα πριν μερικά χρόνια παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και από τότε παρακολουθώ την πορεία τους. Αν δεν τους έχετε δει αξίζει να τους δείτε και να τους ακούσετε.

Μετά τη μικρή παρένθεση για το Τρίφωνο επιστρέφουμε στο ρεπορτάζ των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Από το «καρέ» δε θα μπορούσε να απουσιάζει
ο μεγαλύτερος Δήμος της Αττικής. Ξεκίνησε, λοιπόν, χτες Δευτέρα 30/06
και θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβρη, το 2ο Αθηναϊκό Φεστιβάλ Αττικού Άλσους.
Μια συνδιοργάνωση του Δήμου Αθηναίων και της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς που θα φιλοξενήσει πλήθος μουσικών και θεατρικών παραστάσεων. Από το πολυσέλιδο έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων ξεχωρίσαμε ονόματα όπως οι ΟΝΑΡ, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Παντελής Θαλασσινός και η Γιώτα Νέγκα, ο Χρήστος Θηβαίος και η Ελένη Πέτα, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Ο κατάλογος είναι μεγάλος, επίσης μεγάλη είναι και η λίστα θιάσων και ηθοποιών που θα παρελάσουν από το θεατράκι του Αττικού Άλσους (που παραλίγο να γίνει στάχτη πριν λίγες μέρες).

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορείτε να επισκέπτεσθε το portal του Δήμου Αθηναίων, κάνοντας κλικ εδώ

Επίσης μπορείτε να αναζητήσετε το έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων στα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων και στα κατά τόπους παραρτήματα του Ο.Ν.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: