Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

The Good, the Bad and the Queen (17 – 23/07/2008)







δηλαδή τα καλά μας σχόλια επί παντός επιστητού :

Leonidas from Caravel : Όπως διάβασα πρόσφατα, επανέρχονται σύντομα και μετά από τέσσερα χρόνια ο Γιάννης Νένες και πιθανόν και ο Μάκης Μηλάτος με ραδιοφωνικές εκπομπές. Έτσι, για να υπάρχει και σύγκριση με αυτούς που έχουν κατακλύσει τα FM τα τελευταία χρόνια!

Ευγενία : Μετά από τόσες συναυλίες νιώθω έτοιμη για ένα δύσκολο χειμώνα.
Ευγενία : Η ακουστική του θεάτρου Badminton και γενικότερα το ηχητικό αποτέλεσμα της συναυλίας του Philip Glass. Μόνο 7 μουσικοί που ακούγονταν σε κάποια σημεία σαν συμφωνική ορχήστρα. Δίνει όγκο στο έργο του διακριτικά και "αθόρυβα".
Στέλλα Σκαμνέλη : Τα φεστιβάλ στο δήμο Ηλιούπολης και στο ανοιχτό θέατρο "Αντώνης Καλογιάννης" στην Καισαριανή που με εισιτήριο 10 και 15 ευρώ αντιστοίχως, μας επιφυλλάσσουν πολλές αξιόλογες συναυλίες και παραστάσεις.
Ευγενία : Η πόλη αδειάζει και αυτό κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις μας.
Leonidas from Caravel : Που νοικιάσαμε αυτοκίνητο με 75 μόνο Ευρώ για τρεις μέρες στη Μαγιόρκα!
Mike Mous : Η παραλίες Bogatell, Mar Bella & Nova Mar Bella "χωρίς επιτήδειους ληστές της ξαπλώστρας".
dimi : Δε θυμάμαι αν έχω αναφερθεί στις παραλίες της Κορινθίας.... να έχεις πάντως υπόψη ότι συνήθως δεν πληρώνεις τις ξαπλώστρες που βρίσκονται μπροστά από τις διάφορες καφετέριες!!!! ( μιας και τον καφέ σου, το δροσιστικό σου, τη μπύρα σου ή το σνακ σου από το εν λόγω μαγαζί θα το αγοράσεις! )
dimi : Την Κυριακή το μεσημέρι 20/7 στο beach bar Cariocas στο Αλεποχώρι θα κάνει πρόγραμμα ο David Morales! ΝΑ ΠΑΣ! δες κι εδώ.
gkamp : Τα διάφορα άγνωστα live gigs συγκροτημάτων που δεν ανήκουν στο 'δισκογραφικό' στερέωμα. Πολύ κέφι και ενέργεια απο ελπιδοφόρους μουσικούς.





δηλαδή η ευκαιρία μας να γκρινιάξουμε για διάφορα στραβά κι ανάποδα :

Mike Mous : Δεν θα μπορέσω να δω τον Boss ζωντανά αυτό το ΣΚ στο Camp Nou (gbal : δε σε χάλασε... : ) ).
dimi : Άκουσα χθες το πρωί στο ραδιόφωνο ότι έγινε ένας χαμός στο Fly Beyond, πως δεν υπήρξαν οι αναμενόμενες καλές συναυλίες από τα συγκροτήματα και πως κάποιοι κουκουλοφόροι "έπαιξαν ξύλο" ... κρίμα βρε παιδιά! γιατί?
gkamp : Η μανία να πέφτει ξύλο στις συναυλίες. Αν δεν υπάρχουν 'γνωστοί άγνωστοι', προς τι ο αλληλοσπαραγμός?
Στέλλα Σκαμνέλη : Οι φωτιές που εδώ και χρόνια κοντεύουν να με κάνουν να μη θέλω να έρθει το καλοκαίρι.
Mike Mous : Που είναι κατακαλόκαιρο και ακόμα είμαι στη δουλειά. Θέλω Διακοπές ΤΩΡΑ.

Ευγενία : Τώρα πάλι, αν θέλετε να ακολουθήσετε τις συμβουλές της Δήμητρας και να τραβήξετε για τις παραλίες μπορείτε εναλλακτικά: 1. Να καβαλήσετε τη μηχανή σας, ή να αγοράσετε μια, 2. Να πάρετε πολλά mp3 στο αυτοκίνητο (αναφέρομαι ΠΑΝΤΑ σε αυτοκίνητο που διαθέτει κλιματισμό, ή έστω ανεμιστήρα), 3. Να μην πάτε! Γιατί μπορεί να έχουν φύγει αρκετοί, αλλά όσοι έχουμε μείνει διαβάζουμε όλοι τη Δήμητρα και κάνουμε τα ίδια πράγματα. Νισάφι, πιά!
Ευγενία : Είναι ήδη τα μέσα του καλοκαιριού και δεν έχω πάρει μαγιώ! Από την άλλη ο MikeMous προτείνει για παραλίες κάτι μπακατέλα, συντερέλα και λοιπή τρέλα στα παράλια της Μεσογείου. Έλα μυαλό στη θέση σου! (πού πήγε το βρώμικο μυαλό σας;)
Ευγενία : Στις 15 του μήνα άρχισαν οι εκπτώσεις και περνώντας το πρωί έξω από μεγάλο πολυκατάστημα επί της Πανεπιστημίου είδα κόσμο να περιμένει για να ανοίξει. Γιατί;;;





δηλαδή τα best-of της εβδομάδας :

Leonidas from Caravel : Οι Sex Pistols 31 χρόνια μετά το Never mind the bollocks στο Καραισκάκη!

Mike Mous : O Boss ζωντανά αυτό το ΣΚ στο Camp Nou με 57 ευρώπουλα.
Ευγενία : Για άλλη μια φορά "ο Σαμάνος" σε τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου και ερμηνεία Διονύση Σαββόπουλου. Δεσμεύομαι να γράψω προσεχώς. Όποιοι δεν κρατιούνται να πάνε να το αγοράσουν.
Ευγενία : Το ανοιχτό Θέατρο Καισαριανής. Πρώτα συναυλία με λογικό εισητήριο (αφού σου έρχεται να αφήσεις και κάτι για τον κόπο τους),- γειά σου Δήμαρχε-και μετά για μεζέ στον "Καλλίνικο" στην πλατεία ή για σουβλάκια στο "Μανδράκη".

Ευγενία : Ο Παναθηναϊκός κάνει μεταγραφές και Δεν είναι ανέκδοτο. Σκεφτείτε πόσα χρόνια είχαμε να το πούμε αυτό.(Λες να δούμε πρωτάθλημα φέτος; Ψύλλε;)
Ευγενία : Το μπαλκόνι μου το βραδάκι όταν φυσάει.
dimi : Πηγαίνοντας στο Avenue για τα ψώνια των εκπτώσεων, ανέβα στον πάνω όροφο και κάνε μια στάση στο "Παγωτομανία" .... γεύεσαι πραγματικό παγωτό σε πολλές και ωραίες γεύσεις! ... έχει και βάφλα!
gkamp : Η χαλαρή διάθεση Σάββατο απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Καμμία σχέση με το αίσχος των καθημερινών...
Στέλλα Σκαμνέλη : Η Βαρκελώνη, έτσι σκέτα.
Στέλλα Σκαμνέλη : Οι αναζητήσεις και οι συζητήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές, γιατί... πολύ κάτσαμε εδώ βρε παιδί μου!!

4 σχόλια:

Dimi είπε...

επίσης να προσθέσω πως το Σάββατο και την Κυριακή το Λεόντιον Νεμέας θα έχει πανηγύρι για τη γιορτή του προφήτη Ηλία όπου και θα τραγουδήσει η Έφη Θώδη! ;)

gbal είπε...

Η φωτογραφία του Μηλάτου δε φέρνει λίγο στον gpaz??? :)

MikeMous είπε...

Βλεπω Αρχιλοκο ότι επέστρεψες με κεφάκια και παίζεις και με τον πόνο μας που χάνουμε το λαϊβ του Μπρους....

Θα στα ψάλλω από κοντά μετά το πέρας της επόμενης εβδομάδας

Καλώς ήλθες Χορχε

Ανώνυμος είπε...

Στέλλα Σκαμνέλη : Η Βαρκελώνη, έτσι σκέτα.

Συμφωνώ κι επαυξάνω!