Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

The Good, the Bad and the Queen (03 – 09/07/2008)






dimi : Στις 7 & 8 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για μια ακόμη φορά τους Pink Martini στο θέατρο Λυκαβηττού. Οι μουσικές τους πάντα με ταξιδεύουν κι ονειρεύομαι.... αχ τι ωραία τραγούδια που έχουν!

gbal : Εντυπωσιάστηκα με το πόσο γρήγορα έχουν φύγει τα εισιτήρια της συναυλίας της Madonna (πολύ λίγα έχουν μείνει) στις 27 Σεπτεμβρίου. Το πιο περίεργο είναι ότι έφυγαν αρχικά τα πιο ακριβά, κάτι που δείχνει τη δίψα του Ελληνικού κοινού να δει τη μεγάλη pop star, ανεξαρτήτου κόστους. Κακά τα ψέματα, το κόστος των εισιτηρίων είναι πολύ μεγάλο!!! Κι όμως, πιστεύω ότι αν οι διοργανωτές προσέθεταν κι άλλη μια μέρα εμφάνισης της Madonna, θα ήταν κι αυτή sold out.

gbal : Ευτυχώς, το σήκωσε η καλύτερη συνολικά ομάδα του Euro 2008 και όχι η πιο τυχερή…

dimi : Αν βρεθείς εκεί γύρω μην παραλείψεις να πας για ποτάκι (ή και για μπανάκι νωρίτερα) στο Banana's στο Λέχαιο, έξω από την Κόρινθο. Είναι ένα παραλιακό καλοκαιρινό μπαράκι-καφέ που το βράδυ προσφέρει ωραίες lounge-καλοκαιρινές-ταξιδιάρικες μουσικές και κοκτέιλς δίπλα στη θάλασσα. Η παραλία είναι ομολογουμένως πολύ μικρή, αλλά χαριτωμένη. θα βολευτείς στις ξαπλώστρες που διαθέτει το μαγαζί ή στα τραπεζάκια ή στους καναπέδες - για να απολαύσεις και τον καφέ σου!

gbal : Το “mix grill toolbar” σας δίνει τη δυνατότητα πέρα από αναζητήσεις, να ακούσετε εύκολα ραδιοφωνικούς σταθμούς, να παρακολουθείτε τα e-mails σας, τα «πρωτοσέλιδα» αρκετών μουσικών sites (και του “mix grill” βέβαια), να στέλνετε μηνύματα σε άλλους χρήστες του toolbar και να ενημερώνεστε για τον καιρό της πόλης, που ζείτε.

dimi : Μην ξεχαστείς! Ξεκινάνε οι προβολές της ταινίας Mama Mia! Βρες ένα σινεμά του γούστου σου θερινό ή κλειστό και απόλαυσέ την με την παρέα σου!






gbal : Το χάλι της 1ης ημέρας προπώλησης των εισιτηρίων για τη συναυλία της Madonna ήταν επιεικώς απαράδεκτο!!! Λίγα εκδοτήρια και στην Ticket House και το Ο.Α.Κ.Α. και αναρωτιέμαι δεν το περίμεναν οι οργανωτές ;;; Κούραση, αναμονή με «ντάλα» ήλιο για ώρες, ατελείωτες ουρές… Σκεφτείτε ότι υπήρχε κόσμος που περίμενε από τις 5 το πρωί μέχρι τις 10, που άνοιξαν τα Εκδοτήρια!

gbal : Το site της Ticket pro για τα εισιτήρια της Madonna ήταν πεσμένο το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αυτό είχε βέβαια αντίκτυπο και σε όσους ήθελαν να προμηθευτούν εισιτήρια για το Rockwave.

gbal : Χίλιες φορές να γίνονται οι αγορές των εισιτηρίων μέσω Internet και να μην μπαίνουμε σε αυτή την ταλαιπωρία. Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται αρχικά να υπάρχουν sites, που αντέχουν μεγάλο φόρτο και που έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν χιλιάδες κόσμου και κατά δεύτερον να μην περιέχουν το «χαράτσι» του 10% επιπλέον που έχουν τα υφιστάμενα sites. Αναρωτιέμαι όταν θέλω να κλείσω εισιτήρια για το γήπεδο είναι πιο ακριβά από Internet, σε σύγκριση με τα εκδοτήρια ;;; Γιατί να πληρώνω άλλα 10 Ευρώ επιπλέον σε κάθε εισιτήριο για τη Madonna ;;;

dimi : Ρητορική ερώτηση: Γιατί να μην έχω διακοπές όλο το καλοκαίρι??? :(






gbal : Διανύουμε τις καλύτερες – συναυλιακά – εβδομάδες και μετά το Ejekt και την PJ Harvey, η εβδομάδα που έρχεται μας φέρνει τους Groove Armada (σήμερα στο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α.), τους Pink Martini (07/07 στο Θ. Λυκαβηττού), το Ν. Πορτοκάλογλου στις 07/07 στο Ηρώδειο και ο Philip Glass στο Θέατρο Badminton από τις 8 – 12 Ιουλίου.

Ψύλλος : Έχει ένα μεγάλο γεγονός στην τηλεόραση αυτό το μήνα. Είδα ένα τρέηλερ αυτές τις ημέρες ότι το «Ρετιρέ» επιστρέφει στο Mega.

dimi : ΑΚΟΥ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥΣ CARBONATED LAMONADE!!! Φίλε μου έχω πάθει πλάκα! Είναι ελληνικό συγκροτηματάκι. Αναδείχτηκαν μέσα από το προηγούμενο schoolwave. Αποτελούνται από 3 κοπέλες και ένα αγόρι. Έχουν ΤΕΛΕΙΑ μουσική, φωνές, τραγούδια με μελωδικό γεμάτο ήχο. Τα παιδιά ΤΑ ΣΠΑΝΕ! Δες και άκου περισσότερα εδώ.

dimi : SCHOOLWAVE 2008 στο θέατρο Βράχων στις 5-6-7 Ιουλίου (είσοδος ελεύθερη). Από όλη την Ελλάδα, επιλέχτηκαν 21 συγκροτήματα, από τα 81 που ακροάστηκαν, για να συμμετάσχουν στις συναυλίες. 7 από αυτά θα παίξουν και στο Rockwave Festival. BE THERE. Info
here.

Δεν υπάρχουν σχόλια: