Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

The Good, the Bad & the Queen - 31/07 - 06/08






δηλαδή τα καλά μας σχόλια επί παντός επιστητού...

περί μουσικής :

gkamp : Τα καλοκαιρινά πηγαδάκια, σχετικά με το τί θα κυκλοφορήσει από Σεπτέμβρη στη μουσική σκηνή. Φραπέ, χαλαρή διάθεση, και μπόλικη ραδιο-αρβύλα!
gbal : Τα 8 νέα τραγούδια που έχουν παρουσιάσει οι Massive Attack στις συναυλίες τους, τα οποία ακούω και ξανακούω. Πιστεύω πως με μια καλή παραγωγή και την προσθήκη λίγων ακόμη κομματιών, οι Massive θα κυκλοφορήσουν έναν super νέο δίσκο.

περί ανέμων και υδάτων :

Leonidas from Caravel : Η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα με την 23χρονη Καντίτσα Σάνκο, μετανάστρια από τη Σιέρα Λεόνε, στη δεξίωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Leonidas from Caravel : Που κυκλοφορούμε και παρκάρουμε όπου γουστάρουμε ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας αυτές τις μέρες!
Ευγενία : Η άνεση της Αθήνας αυτές τις μέρες, όπως άλλωστε έχουν παρατηρήσει και οι φίλοι-συναγωνιστές.
Ευγενία : "Λιωμένο παγωτό, κολλάει στο χέρι".

dimi : Να είσαι στις παραλίες της Μυκόνου (βλέπε Πάνορμο και Ψαρού) και να μην φυσάει! απροσδόκητο! θεϊκό! απολαυστικό!
dimi : Να κάνεις βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου και να φλερτάρεις με ωραίους ανθρώπους σε ευχάριστη διάθεση που σου χαμογελούν και όχι μόνο.
dimi : Στις διακοπές να επιστρέφεις για ύπνο κάθε μέρα και πιο αργά, μέχρι που την τελευταία μέρα να μην προλαβαίνεις καν να κοιμηθείς!





δηλαδή η ευκαιρία μας να γκρινιάξουμε για διάφορα στραβά κι ανάποδα...

περί μουσικής :

gkamp : Η Amy Winehouse ξανα στο νοσκομείο. Μια ταλαντούχα καλλιτέχνις, η οποία στερείται στοιχειώδους επίγνωσης, οτι το κρακ κοκαΐνης μάλλον δεν κάνει καλό στην υγεία...
Ευγενία : Η "επιστροφή" της Sandra και το ατελείωτο play back. Είπαμε αρπαχτή αλλά όχι και έτσι. Άκουσα ότι για να βγει στο encore της φώναζαν "έλα παίξε κι άλλο play back,play back, play baaack." Άσε που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα, την έβλεπες και τη λυπόσουν- μες στη δίπλα και το σοβά- και μετά έψαχνες τα φωνητικά από το υπερπέραν.
dimi : Να φτάνεις μέχρι την πηγή και να μην μπορείς να πιεις νερό! όπερ σημαίνει, να φτάνεις μέχρι την είσοδο του Cavo Paradiso στις 2:30 τα ξημερώματα για να ακούσεις τον Benny Benassi, να περιμένεις 60 ολόκληρα λεπτά plus, να σε σπρώχνουν κυριολεκτικά ασφυκτικά (κάτι ιταλάκια - όχι, δεν είμαι ρατσίστρια) και τελικά να αποχωρείς για πιο άνετα μέρη (βλέπε Χώρα Μυκόνου) ... σνιφ

περί ανέμων και υδάτων :

Ευγενία : Τώρα που θα φύγουμε θα συναντηθούμε όλοι πάλι στους δρόμους που οδηγούν στην εξοχή, η οποία θα έχει γίνει προάστιο της Αθήνας για τον Αύγουστο. Και θα είναι εκεί και κάποιος τύπος που θα ζητάει να χαμηλώσουν τα τζιτζίκια, όπως ακριβώς γίνεται στην επιτυχημένη διαφήμιση. Συνιστώ ψυχραιμία!
Ευγενία : Δεν έχω τί να φάω γυρνώντας σπίτι από τη δουλειά γιατί ενόψει των διακοπών πρέπει να αδειάσω το ψυγείο. Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα.
Ευγενία : Οι τσούχτρες και οι αχινοί. Ξέρετε ποιός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αντιμετωπίσετε τον έντονο πόνο που προκαλούν, έτσι; Δε θέλετε.
dimi : Η πολυκοσμία του νησιού! Προτείνω τη Μύκονο καλύτερα για 1-15 Ιουλίου.





δηλαδή τα best-of της εβδομάδας...

περί μουσικής :

gbal : Βρισκόμαστε στα μέσα περίπου μιας χρονιάς μεγάλων δισκογραφικών επιστροφών. Μέσα στο 2008 έχουμε ήδη albums από : Portishead, Tricky, Madonna, Coldplay, James, Verve, Madrugada, Tindersticks και θα έχουμε από : U2, Morrissey και μπορεί από Massive Attack.
gkamp : Το τραγούδι "Je t'aime, moi non plus" (ξέρετε, αυτό το γαλλικό των 70's με το ζευγάρι που... χμ...) το οποίο ακούστηκε σε καθωσπρέπει ψυχικιώτικο bistrot! Και μάλιστα, βραδάκι νωρίς. Αυτά είναι! Τα εύσχημα στον DJ!!!

περί ανέμων και υδάτων :

Leonidas from Caravel : Ο Τζος Τσίλντρες! Αν υπάρχει Ελληνικό Fan Club για τους Boney M, σίγουρα θα πρέπει να τον ανακυρήξει επίτιμο μέλος.
Ευγενία : Πετάξτε τα ξυπνητήρια και τα ρολόγια γιατί...Φεφεφεύγουμε!
dimi : Μετράω ώρες για Σκιάθο! χεχεχε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: