Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Το playlist για την εβδομάδα 4 Σεπ – 10 Σεπ είναι :

01 Montefiori Cocktail - Besame Mucho
02 The Dynamics - Seven Nation Army (The White Stripes)
03 Schwab - Djs in a Row
04 Bangs a Bongo - Batu Casu
05 Mark Ronson feat Amy Winehouse - Valerie (Andy Cato pack up and dance remix)
06 Adam K and Addy - Sub Cultured
07 Loco Dice - City Lights (Martin Buttrich Remix)
08 Adam Shaw - How Pretentious
09 Chris Special and Adam S - Go Deep
10 C Lawyer and Thomy - We Gonna Feel It (Consoul Remix)
11 Lemos and Kreon - Roza
12 Mescal Kid - Magic (Mix 1)
13 Moby - I'm In Love
14 The Cure - Lullabye (SOS Edit)
15 Mr Scruff - Get a Move

Στο link που θα δείτε στα σχόλια
βρίσκεται το mix του παραπάνω playlist σε mp3 format (έχει και κάτι λαθάκια πάνω στις αλλαγές αλλα αυτά πάντα θα συμβαινουν…). Επίσης εδώ υπάρχει το αρχείο cue, όπου φαίνονται οι χρόνοι που αλλάζει το κάθε κομμάτι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα λογισμικά εγγραφής CD (σαν image) ώστε όσοι επιθυμούν να το κάψουν σε mix CD με ξεχωριστά tracks.

Η συλλογή της εβδομάδας

Διπλό CD με progressive επιλογές του Mark Knight για όλα τα γούστα. Ξεχωρίζουν για τον deep ήχο τους το Chatterbox από τον καλύτερο House παραγωγό κατά την γνώμη μου τον Terry Lee Brown Junior και το Takin No Shorts από Quarion. Όμορφα tribal tracks με γεμάτα μπάσα είναι τα Mark Mendes - Beneath You, James Mowbray and Leiam Sullivan - Tropical Heights και D Unity - Rhythm District 101, ενώ τα Mescal Kid - Magic (Mix 1) και Adam Shaw - How Pretentious παίζουν πολύ με ήχους υψηλών συχνοτήτων. Τις επιλογές μου από αυτό το CD κλεινουν τα Lil Mo Yin Yang - Reach (Mark Knight Remix), Nagano Kitchen - North Centra, Adam K and Addy - Sub Cultured, Chris Special and Adam S - Go Deep και το With Me Or Against Me από τους D Ramirez feat TC σε Carnaval In Rio Mix. Τα κομμάτια με bold γραματοσειρα συμπεριλαμβανοντα στο mix της εβδομάδας.

Σε γενικές γραμμές είναι απο τις λίγες συλλογές που μου άρεσαν σχεδόν τα μισά της κομμάτια (12 στα 26). Rate (100/100)

2 σχόλια:

gbal είπε...

dachill, το mix set σου είναι πολύ super! Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό... Ποικιλία από διάφορα είδη ηλεκτρονικής μουσικής και επιλογή κομματιών, που μπορούν να καλύψουν πολλά γούστα και να ανεβάσουν τη διάθεση σου. Ωραίος!!!

Ανώνυμος είπε...

http://rapidshare.com/files/143822448/0835.MP3