Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008

Ejekt Festival 2008 - James, Unkle, Stereo MCs, Digitalism, Hercules & the L.A.

Ένα από τα συναυλιακά γεγονότα της χρονιάς είναι βέβαια το "Ejekt Festival", που έρχεται το ερχόμενο Σάββατο 28 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό. Ένα από τα 2 Φεστιβάλ που εσείς επιλέξατε στη σχετική ψηφοφορία μας ως το δημοφιλέστερο της χρονιάς.

Το line up είναι το εξής :

Hercules & the Love Affair : Ηλεκτρονικό συγκρότημα, το οποίο γνωρίσαμε όλοι με την απίστευτη ερμηνεία του Anthony στο "Blind" -

Θα 'θελα να ακούσω: "Blind", "Time will", "Athene" (για προφανείς λόγους)Hercules & the Love Affair - Blind (Live)


digitalism : Γερμανικό electro-house group με 4 singles, ένα δίσκο (πέρσι) και ένα φετινό EP στο ενεργητικό του.

Θα 'θελα να ακούσω: "Idealistic", "Zdarlight", "Jupiter Room".Digitalism - Zdarlight (Live)Stereo MCs : Ιδιαίτερα αγαπημένοι στο Ελληνικό κοινό οι Stereo MCs με κεφάτο πρόγραμμα και πολλά χορευτικά κομμάτια - δυναμίτες.

Θα 'θελα να ακούσω: "Connected", "Deep Down and Dirty", "Step it Up", "First Love".Stereo MCs - Connected (Live in Zagreb 04/06/2008)


Unkle : Οι βασικοί παίκτες του συγκροτήματος ήταν ο DJ shadow (αποχώρησε) και ο James Lavelle. Αυτή τη στιγμή πέρα από τον Lavelle, το 2ο μέλος των Unkle είναι ο Pablo Clements. Ιδιαίτερα γνωστοί έγιναν με το super album τους "Never, never land" το 2003.

Θα 'θελα να ακούσω: "In a state", "Eye for an eye", "Burn my shadow", "Reign".UNKLE(Live)


James : Μια από τις πολυαναμενόμενες συναυλίες της χρονιάς, ακόμη κι αν τους είδαμε και πέρσι στο "Fly Beeyond Festival". Οι James ξανάρχονται στη χώρα μας με νέο, πολύ καλό δίσκο ("Hey Ma") και σύμφωνα με τα setlists των τελευταίων εμφανίσεων τους, το συγκρότημα επιλέγει να παίζει στα live του ένα ποτ-πουρι από όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Δεν είναι και λίγες άλλωστε...

Θα 'θελα να ακούσω: "Out to get you", "Say Something", "Waltzing Around", "Upside", "Laid".

Εντός της ημέρας να περιμένετε το νέο μας άρθρο, σχετικά με τα set lists των James στις πιο πρόσφατες εμφανίσεις τους.James - Laid (Live - Isle of Wight 2008)

Eισιτήρια : 55 Ευρώ από : Ticket House, Village Cinemas, i-ticket, Metropolis, ACS, Βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: